Fotografije mlade Kate Moss kakve do sada niste vidjeli

06.09.2018.

U prodaji je nova knjige u kojoj se nalazi serija 50 do sada neobjavljenih Sorrentijevih fotografija slavne manekenke

Danas čuveni modni fotograf Mario Sorrenti  je Kate Moss upoznao 1991. godine. ” Sjećam se sjedio sam pored nje i mislio da će mi srce stati, njena me je ljepota preplavila.” , izjavio je Sorenti. Par je bio zajedno u vrijeme kad su se tek probijali na modnoj scenu. Fotografija njegove tadašnje djevojke Kate Moss je postala referenca za Calvin Kleinovu kampanju za parfem Obsession 1993. godine, a sve ostalo je povijest.

“Kate” je naziv nove knjige u kojoj se nalazi serija 50 do sada neobjavljenih Sorrentijevih fotografija, napravljenih nešto prije nego je Kate Moss postala slavna. Fotografije pokazuju mekšu i intimniju straneu17-godišnje djevojke koja će ubrzo postati jedno od najpoznatijih modnih lica.

 

 

Piše: V.S.

Foto: Mario Sorrenti

Pročitajte i...

Kate Moss o stilskim ikonama i ultimativnom modnom pravilu

U rijetkom intervjuu kultna je manekenka otkrila tko su najglamuroznije žene koje poznaje, što je njezino zlatno modno pravilo te kako se modna industrija promijenila u posljednjih par desetljeća...

Sally Rooney već je otkrila što se dogodi s Marianne i Connellom nakon završetka knjige

U ranije objavljenoj kratkoj priči Rooney je napisala svojevrsni nastavak knjige «Normal People»

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Luksuzni webshopovi i poznate fashionistice udružuju se u borbi protiv pandemije

Pohvalne inicijative Vestiare Collectivea i Net-a-Portera

▲ Povratak na vrh