Fotografije mlade Kate Moss kakve do sada niste vidjeli

06.09.2018.

U prodaji je nova knjige u kojoj se nalazi serija 50 do sada neobjavljenih Sorrentijevih fotografija slavne manekenke

Danas čuveni modni fotograf Mario Sorrenti  je Kate Moss upoznao 1991. godine. ” Sjećam se sjedio sam pored nje i mislio da će mi srce stati, njena me je ljepota preplavila.” , izjavio je Sorenti. Par je bio zajedno u vrijeme kad su se tek probijali na modnoj scenu. Fotografija njegove tadašnje djevojke Kate Moss je postala referenca za Calvin Kleinovu kampanju za parfem Obsession 1993. godine, a sve ostalo je povijest.

“Kate” je naziv nove knjige u kojoj se nalazi serija 50 do sada neobjavljenih Sorrentijevih fotografija, napravljenih nešto prije nego je Kate Moss postala slavna. Fotografije pokazuju mekšu i intimniju straneu17-godišnje djevojke koja će ubrzo postati jedno od najpoznatijih modnih lica.

 

 

Piše: V.S.

Foto: Mario Sorrenti

Pročitajte i...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

TREND ALERT: omiljeni gumenjaci kraljevske obitelji

Ako se veselite melankoličnim kišnim popodnevima, kariranim dekicama i dugim šetnjama po šuškavom lišću, a vaš wet dream uključuje princa Harrya i engleski countryside, trebaju vam i ove gumene čizme!

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Kate Moss o stilskim ikonama i ultimativnom modnom pravilu

U rijetkom intervjuu kultna je manekenka otkrila tko su najglamuroznije žene koje poznaje, što je njezino zlatno modno pravilo te kako se modna industrija promijenila u posljednjih par desetljeća...

Sally Rooney već je otkrila što se dogodi s Marianne i Connellom nakon završetka knjige

U ranije objavljenoj kratkoj priči Rooney je napisala svojevrsni nastavak knjige «Normal People»

▲ Povratak na vrh