Francuski shopping: Angelina Jolie u Parizu

23.10.2019.

Glumica provodi slobodno vrijeme u buticima na Elizejskim poljanama

Angelina Jolie doletjela je u Pariz kako bi sudjelovala na Guerlainovoj fotoseriji: zvijezda surađuje s francuskom modnom kućom već nekoliko godina i predstavlja miris Mon Guerlain Intense.

 

 

Nakon snimanja, 44-godišnja glumica otišla je u kupovinu na Elizejske poljane. Za oblačni dan u francuskoj prijestolnici odabrala je total-black look: dugu čipkastu haljinu, vuneni kaput i čizme. Velike sunčane naočale i grimizni ruž savršeno nadopunjuju njezin damski izgled.

 

 

Glumica je ponovno dobila punu pažnju Parižana koji su se u velikom broju okupili kako bi barem nakratko vidjeli holivudsku zvijezdu. Prisjetimo se, Angelina je trenutno i na press turneji novog nastavka filma o zlikovki Maleficent tako da ćemo ju sigurno još viđati u glamuroznim kombinacijama.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Posjetite pet modnih metropola kroz kultne filmove

Kad već ne možemo mi k njima, neka najstylish gradovi makar na par sati dođu k nama…

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Zavirite u svemirski Paco Rabanne butik u Parizu

Retro futuristički raj na novoj pariškoj adresi

▲ Povratak na vrh