Gal Gadot je glumica s najvećom zaradom u protekloj godini

02.01.2018.

Uloga Dijane poznatije kao Wonder Woman donijela je Gal Gadot titulu glumice s najvećom zaradom u 2017. godini

Film “Wonder Woman” je samo od prodaje ulaznica zaradio 1.4 milijarde dolara u svijetu, a za to je uvelike zaslužna Gadot koja se našla u glavnoj ulozi. Iako je žena s najvećom zaradom u protekloj godini, izraelska se glumica našla tek na trećem mjestu Forbesove liste glumaca s najvećom zaradom u protekloj godini, a ispred nje su, dakako, dva muškarca.

Prvi je Vin Diesel čiji su filmovi “XxX: The Return of Xander Cage” i “The Fate of The Furious” zaradili 1.6 milijardi dolara u kinima. Slijedi ga Dwayne Johnson čiji su filmovi “The Fate od the Furious”, “Baywatch” i “Jumanji: Welcome to he Jungle” (koji je još uvijek u kinima) zaradili 1.5 milijardi dolara.

Unatoč tome, protekla je godina doista bila godina Gal Gadot. Film “Wonder Woman” ju je proslavio, a nakon toga smo je gledali i u filmu “Justice League” dok ćemo je u nastavku filma o superjunakinji Diani gledati 2019. godine.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh