Gdje je nestala glumica Eva Mendes?

06.03.2019.

I kako ostati zvijezda "A" liste bez filma snimljenog u zadnjih 5 godina?

Obično holivudske glumice koje odustanu od karijere zbog obitelji nestaju sa stranica trač časopisa i sa vidnog polja modnih urednika. No, Eva Mendez je iznimka. Glumica, čiji je posljednji film objavljen 2014. godine, još je uvijek muza dizajnera i dobrodošla gošća na svim holivudskim događajima. Pitamo se, kako?

 

 

Eva svjetski uspjeh ne duguje samo slavnom suprugu Ryanu Goslingu, čija je medijska vrijednost veća i od deset mega-uspješnih projekata u Evinoj prošlosti. Među njezinim projektima su blockbusteri “Brzi i žestoki” i art projekti poput filma “Sveti motori”. Naime, odgovor iza toga što ju mediji nisu još otpisali se možda skriva u popularnosti modnog brenda Eve Mendes, pokrenutog 2013. godine, koji se ne može zanemariti – Evine haljine i hlače već su dugo bestseleri među Amerikankama.

 

 

Međutim, popularnost robne marke gotovo je Evi poslužila kao primjer lošeg iskustva. U veljači 2019., kolekcija Eva Mendes našla se u istom skandalu koji je uništio ugled još jednog zvjezdanog “dizajnera” – Katy Perry. Da, govorimo o medijskim olujama koje nastaju na društvenim mrežama zbog rasizma i kulturnog prisvajanja. U slučaju Eve, za sve su krive široke ljetne hlače koje podsjećaju na arapske kufi majice. Srećom, ogorčeni “post” pakistanskog blogera koji je u trgovačkom centru naletio na te hlače i doživio uvredu arapske kulture i tradicija nije našao široku podršku na internetu.

 

 

U jesen 2018. godine, u intervjuu za ABC News, izjavila je da se ne može odvojiti od djece zbog karijernih ambicija. “Mislim da se svaka majka koja radi suočila s ovim problemom”, žalila se glumica.

 

 

Dakle, očito, obožavatelji Eve Mendez u bliskoj budućnosti ne bi trebali očekivati povratak svog idola na scenu, no čini se kako je Eva sretnija izvan medijske pompe.

Piše: N.B.

Fotografjie: Profimedia

Pročitajte i...

Stigao je Avonov prvi dual parfem "Eve Duet EdP" za svaku ulogu koju igraš u životu

Holivudska zvijezda Eva Mendes predstavlja mirisni brend koji s dva različita parfema u jednom mirisu omogućava stvaranje mnoštva mirisnih kombinacija i pravo uživanje u vlastitim mirisnim kreacijama. Osvježavajuće i razigrane note jednog mirisa ili senzualne drvenaste note drugog inspirirale su i Etna Maar modnu kombinaciju!

Rijetko javno pojavljivanje Ryana Goslinga i Eve Mendes

Ryan Goslin i Eva Mendes su miljenici javnosti, no svije fanove rijetko "počaste" zajedničkim pojavljivanjem zbog čega je njihov izlazak ovog vikenda bio pravo iznenađenje

Ryan Gosling objasnio svoje neočekivano ponašanje na Oscarima

Ono što je druge zaprepastilo, ovog glumca dobro je nasmijalo...

Kako Eva Mendes nosi vlastiti dizajn?

Glumica je svoju novu liniju odjeće predstavila na - sebi!

▲ Povratak na vrh