Gdje pronaći omiljenu pletenu torbicu Sienne Miller?

06.06.2018.

Sienna Miller zna kakve se torbice nose ove sezone

Ove sezone sve je pleteno – od šešira do detalja u interijeru – a toga je itekako svjesna jedna od najbolje odjevenih glumica, Sienna Miller. Ona se u petak pojavila na jednom društvenom događanju u New Jerseyju odjevena u savršeno ljetno izdanje, a mism o odmah morali saznati što nosi.

Sienna je bila odjevena u divnu malu bijelu haljinu s potpisom kuće Valentino i sandale kuće Mansur Gavriel, te je nosila vintage naočale brenda Tula i neodoljivu pletenu torbicu koja je ukrala pažnju. Radi se o kružnoj pletenoj torbici brenda Aranáz koji promovira rad lokalnog stanovništva s Filipina. Ova se odlična torbica sjajno uklopila u stil britanske glumice, a kako je izgledala pogledajte u nastavku.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

▲ Povratak na vrh