George Clooney u najneugodnijoj prošnji ikada!

05.02.2016.

Kako je nejelegantniji par današnjice imao najnezgrapnije zaruke koje možemo zamisliti...

Bliži se Valentinovo, a mi nastavljamo sa sretnim celebrity ljubavnim pričama – danas je na tapetu vječni George Clooney, za kojega bismo prije koju godinu rekli da je zakleti neženja, a danas je u sretnom braku s prekrasnom Amal Clooney.

Kad je upoznao Amal Alamuddin, odvjetnicu za ljudska prava i aktualnu stilsku ikonu, kaže da su odmah kliknuli i od prvog se trenutka osjećali kao da će biti zajedno. Clooney je odlučio zaprositi Amal šest mjeseci kasnije i kaže da je prošnja bila – grozna.

 

 

“Nismo prije toga uopće razgovarali o braku, ali ja sam sve isplanirao. Sakrio sam prsten u kutijicu koja će biti iza njenih leđa. Pustio sam glazbu, moja je teta Rosemary trebala pjevati Why Shouldn’t I? Sve je bilo isplanirano, kuhao sam večeru. A ona se upravo vratila iz Londona. Inače bi se sva sredila, ali ovaj put je rekla: ‘A da jednostavno naručimo hranu?’, a ja sam brzo rekao: ‘Ne, ne, ne, napravio sam večeru.’ Sve je bilo spremno, tempirano, večerali smo, pjesma počinje, a ona ustaje da opere posuđe, što nikada prije nije napravila! I ja je pitam: ‘Što radiš?’, pa se vratila nazad.”

 

clooneys2

 

“I napokon sam rekao: ‘Ugasio sam svijeću, mislim da je upaljač u kutijici iza tebe.’ Ona je uhvati, otvori, vidi prsten i samo kaže: ‘To je prsten’, kao da ga je netko tamo slučajno ostavio nekom drugom prilikom. A ja ne znam što bih rekao pa samo počnem raditi sve moguće grimase. I napokon kleknem na jedno koljeno pred njom i kažem: ‘Ne mogu zamisliti ostatak svoga života bez tebe.’ Ali ona je nastavila buljiti čas u prsten, čas u mene i govoriti: ‘O Bože.’ Budući da sam pripremio playlistu, znamo da je cijela stvar trajala punih 25 minuta! Konačno sam rekao doslovno: ‘Gle, nadam se da je odgovor da, ali stvarno trebam odgovor jer imam 52 godine i mogao bih svaki čas slomiti kuk.’ Tada je rekla: ‘O da,’ tako da je na kraju ispalo dosta dobro.”

Pripremila: A.F.
Fotografije: profimedia, Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh