Gigi Hadid ima novu frizuru!

28.05.2018.

Poznata manekenka odlučila se na drastičniju promjenu te je odrezala šiške

Gigi Hadid je jedna od najuspješnijih manekenki danas, a na Instagramu je prati više od 40 milijuna ljudi. Na svom je profilu prije dva dana podijelila video sa snimanja za Vogue Italia u kojem vidimo drastičnu promjenu frizure na koju se odlučila.

Radi se o šiškama koje je stilizirao frizer Ward Stegerhoek, a fanovi nagađaju da se vjerojatno radi o periki koju je Gigi nosila za snimanje. Unatoč tome, šiške joj stoje sjajno, posebno uz dramatičnu šminku koju nosi u videu.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on May 25, 2018 at 10:45pm PDT

Gigi je inače peta najbolje plaćena manekenka na svijetu, kako je Forbes prenio prošli tjedan. Samo je prošle godine zaradila 9.5 milijuna dolara, a ispred nje se na listi najbolje plaćenih modela nalaze Kendall Jenner, Gisele Bündchen, Chrissy Teigen i Adriana Lima.

Piše: N.B.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh