Gigi Hadid otkrila čime bi se bavila da nije model

13.07.2018.

Na svom Instagram profilu Gigi Hadid je objavila čime bi se bavila da nije model

Ako niste primijetili Instagram je prije nekoliko dana uveo novu opciju, a riječ je o opciji postavljanja pitanja putem Instagram Storiesa. Brojni poznati odmah su odlučili testirati ovu opciju i na taj način se zbližiti s obožavateljima, a jedna od njih je i Gigi Hadid.

Gigi je tako postavljeno pitanje čime bi se bavila da nije model. Gigi je ponudila zanimljiv odgovor na pitanje, a objasnila je kako je prije karijere u modi studirala kriminalnu psihologiju i da je to područje kojim bi se bavila.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / screenshot

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh