Gigi Hadid otkrila čime bi se bavila da nije model

13.07.2018.

Na svom Instagram profilu Gigi Hadid je objavila čime bi se bavila da nije model

Ako niste primijetili Instagram je prije nekoliko dana uveo novu opciju, a riječ je o opciji postavljanja pitanja putem Instagram Storiesa. Brojni poznati odmah su odlučili testirati ovu opciju i na taj način se zbližiti s obožavateljima, a jedna od njih je i Gigi Hadid.

Gigi je tako postavljeno pitanje čime bi se bavila da nije model. Gigi je ponudila zanimljiv odgovor na pitanje, a objasnila je kako je prije karijere u modi studirala kriminalnu psihologiju i da je to područje kojim bi se bavila.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / screenshot

Pročitajte i...

Gigi Hadid pokazala trudnički trbuh

Slavna manekenka na Instagramu je objavila niz crno-bijelih fotografija koje su oduševile njezine obožavatelje

Znamo što ćete nositi ovog ljeta- školsku pletenicu!

Look koji nas asocira na stroge britanske internate, Gretu Thunberg i naše stare fotografije iz osnovne škole ponovno je in. Influcenerice poput Pernille Teisbaek i Kylie Jenner pletenicu ove sezone nose u baš svim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka, jer doista nema praktičnije frizure za ljetne vrućine

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

▲ Povratak na vrh