Halsey odlično nosi svečanu nude haljinu s rockerskim štihom

19.11.2018.

Zanimljiva haljina koja zrači buntovnom elegancijom

Pjevačica Halsey je stigla na crveni tepih 19. dodijele Latin Grammy Awards u zanimljivoj dugačkoj uskoj večernjoj haljini boje kože.

Haljina koja se vuče do poda je vrlo jednostavnog kroja, no njena posebnost, osim vrlo  popularne nude nijanse su ukrasi na njoj. Cijelom dužinom haljina je ukrašena bijelim i srebrnim lančićima i aplikacijama koje strše u prostoru što stvara dojam raskoši, no s jednom rockerskom notom. Dozu buntovnosti outfitu zasiguno je doprinijela i vrlo kratka frizura, tetovaže te sitne naušnice na gornjom dijelu ušne školjke.

Piše: V.S.

Foto:Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh