I Cardi B odlučila unovčiti slavu: Pokreće kozmetičku liniju?

cardi b
27.04.2021.

Slijedeći primjere iskusnih kolegica, reperica se baca u poduzetničke vode

Slavna reperica Cardi B je sa svojih 88.5 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila da namjerava lansirati liniju proizvoda za kosu te educirati širu javnost o nekim predrasudama s kojima se susreće latino populacija u Americi. U svom je postu istaknula da nečija kosa, boja kože i crte lica nemaju veze s nacionalnošću već genetikom te obznanila da radi na nečemu za svoju i kosu svoje kćeri.

No nije sve stalo samo na društvenim mrežama, već je zaštitila naziv Bardi Beauty te navela sebe pod pravim imenom Belcalis Almanzar kao CEO kompanije. Pod tim su trademarkom navedeni, osim proizvoda za kosu, i oni za njegu kože, nokti, parfemi i makeup, stoga se čini da od Cardi možemo puno toga očekivati u budućnosti.

Ovo nije njezin prvi izlet u poduzetničke vode – već ostvarila zapažene (i lukrativne) suradnje s brendovima poput Reeboka, Fashion Nove i Stevea Maddena, a sada je, izgleda, spremna proširiti svoje carstvo, po uzoru na neke iskusnije kolegice.

Nedavno je J.Lo lansirala vlastitu marku za njegu kože, Selena Gomez također ima liniju kozmetike pod nazivom Rare Beauty, a među ostalim glazbenim kolegicama, odličan je primjer i Rihanna koja kontinuirano proširuje svoje kozmetičko carstvo Fenty Beauty. Iako Cardi B svojim sočnim i provokativnim pjesmama i dalje osvaja top liste, spremna je, baš kao u svojim stihovima ‘I like million dollar deals / Where’s my pen? B***h I’m signin’, na neke nove milijunske ugovore.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Trendspotting: Sunčane naočale s bijelim okvirima

Rihanna, Gigi i Hailey Bieber obožavaju sunčane naočale s bijelim okvirima, a mi smo izdvojili 10 koje će biti 'točka na i' svakog looka

rihanna

Je li Rihannina nova frizura najveći trend za 2021.?

Frizura koju su nosile brojne slavne žene simbol je nekonformizma, oslobođenja i snage

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

▲ Povratak na vrh