Khloe Kardashian rješenje za negativne komentare vidi u staklenci!?

Khloe Kardashian
21.05.2021.

Khloe se odlučila obračunati s negativnim komentarima - barem onima koji dolaze od njenih najbližih

U nedavnoj epizodi ‘Keeping Up With The Kardashians’, Khloe je imala zanimljivu zamisao kako poraditi na konstantnoj negativnosti bližih članova obitelji te je predstavila: ‘Negativity Jar’. Donijela je pozamašnu praznu staklenku za koju smatra da bi članice njene obitelji ubrzo napunile – negativnim komentarima.

Ideja je sljedeća: svaki član obitelji koji svojom negativnošću i komentarima poput ‘što si to odjenula’ i ‘kakva ti je to frizura’ pridonosi negativnoj atmosferi i utječe na samopouzdanje i raspoloženje druge osobe mora u staklenku ubaciti novčanicu koju ima pri ruci, bez obzira radilo se o 1 ili 100 dolara i pričvrstiti uz nju svoje ime. Na kraju mjeseca, prebrojit će se imena te vidjeti tko je najnegativniji. Osoba čije se ime najrjeđe pojavljuje bit će nagrađena sa svim novcem u staklenci. Kourtney je tome odmah doskočila komentarom da treba nositi puno novčanica od jednog dolara.

Premda ovakav pristup nema znanstvenog dokaza da će poboljšati pozitivan stav, novčana kazna za negativnost bi zasigurno osvijestila koliko možemo nesvjesno možemo biti otrovni ili negativni, pa nas je ova ideja navela da se zapitamo: bismo li se na kraju mjeseca obogatili illi bankrotirali?

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Jedan look na fashionistice dovoljan je da nam oda 'must have' modni dodatak ove sezone

Svi ih nose: od modela Else Hosk i Hailey Bieber, do Kim Kardashian i Rihanne

Prijateljice i poslovne suradnice: Kim Kardashian i Kate Moss

Druženje u Rimu kao uvertira u novu kampanju

Ideje za sportski glam stil - po uzoru na Kim K

Modna, beauty i stilska ikona, sveprisutna Kim Kardashian oličenje je active girl stila i naša modna inspiracija kojoj smo ukrali sportske i glam kombinacije pomoću komada iz Designer Outleta Croatia

Kim Kardashian odijeva američke olimpijke, na ponos očuha Caitlyn Jenner

Olimpijke i paraolimpijke tima USA nosit će odjeću za slobodno vrijeme brenda Skims

kim kardashian

Kim Kardashian posjetila Vatikan u haljini koja nije baš u skladu sa strogim 'dress codeom'

Poduzetnica i reality zvijezda u Rimu se družila s Kate Moss i Lilom Grace, a za razgled Vatikana odabrala je razotkrivajuću haljinu meksičkog dizajnera sa skrivenom porukom

Zašto odjednom nosimo bikinije naopako?

Trend koji ćemo viđati na plažama ove godine...

▲ Povratak na vrh