3 nove celebrity frizure koje nas motiviraju da se naručimo kod frizera već danas

gigi hadid frizura
17.03.2021.

Penelope, Gigi i Irina - tri nova looka za novu sezonu

Stiže proljeće, a sunce otkriva sve ono što su kape i šalovi skrivali: sijede, ispucale vrhove i činjenicu da je naša frizura odavno izgubila originalnu formu. Inspiraciju za promjenu pronašli smo u najnovijim frizurama Gigi Hadid, Penelope Cruz i Irine Shayk, koje najavljuju vruće trendove za novu sezonu: što kraće i vatrenije!

Penelope Cruz na svom se Instagram profilu pohvalila novim bobom, a inače gotovo crnu kosu prošarala je svjetlijim pramenovima. Penelope izgleda fantastično, a njezin decentan makeup podsjetio nas je na još jedan proljetni favorit: narančasto-crveni ruž, all-day-every-day! Ova frizura je dosta jednostavna za održavanje pa oni koji nisu spremni za drastične promjene mogu s ovim fotkama kod frizera.

Još kraću frizuru nosila je Irina Shayk na snimanju za tajlandski Vogue. Iako se radi o perici, imidž Linde Evangeliste 90-ih je totalno hot! S obzirom da smo ovu frizuru viđali na brojnim naslovnicama i celebovima – od Due Lipe do J.Lo, prognoziramo novi trend za 2021.

A ako se niste spremni odreći dužine, ali ipak priželjkujete promjenu, bakrenocrvena nijansa koju je Gigi Hadid premijerno pokazala na Versaceovoj reviji je it boja proljeća koja podiže raspoloženje sa svakim pogledom u ogledalo.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram (morellibrothers, penelopecruzofficial)

Pročitajte i...

Pet tutoriala za riblju kost za svaki tip kose

Master class za elegantnu frizuru

Priča iza nove frizure Iris Law

Klasična ljepotica pokazala puno avangardniji novi look

5 frizura iz devedesetih koje su jednako cool i danas

Neke frizure nikad ne izlaze iz mode

5 najboljih frizura za valovitu i kovrčavu kosu

Kovrče ne treba ukrotiti već - oblikovati

▲ Povratak na vrh