Ivanka Trump želi postati predsjednica SAD-a

26.03.2019.

Je li njena želja ostvariva?

Knjiga “Kushner Inc.” novinarke Vicky Ward donosi detalje iz života kćeri Donalda Trumpa. Sama tema knjige je odnos između Ivanke i njezinog oca te njezina želja da jednom i sama zauzme poziciju na kojoj se trenutno nalazi njezin otac.

 

 

Naime, u 220 prikupljenih intervjua novinarka je iznijela tvrdnju da je Ivanka “najveća slabost” Donalda te kako su njezin muž Jared Kushner i ona gladni moći i na mandat njezinog oca gledaju kao na priliku da prošire svoja poznanstva.

Gary Cohn, bivši savjetnik za ekonomska pitanja Donalda Trump, izjavio je prilikom izlaska iz Bijele kuće da je Ivanka uvjerena kako su imenovanjem njezinog oca na poziciju predsjednika oni postali jedna od obitelji kao što su obitelj Kennedy i Bush, koji su generacijama vodili američku politiku i postizali uspjehe na izborima.

Ward također navodi da Trump nerijetko Ivanku zove “baby” i tapša po zadnjici te se pred članovima njihovog tima zna prema njoj odnositi s nepoštovanjem i sramotiti ju kako bi se znalo tko je glavni između njih dvoje.

Koliko ima istine u tvrdnjama novinarke nije moguće znati. Predstavnik za odnose s javnošću se još uvijek nije oglasio o tvrdnjama iznesenim u knjizi.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Nicolas Ghesquière iz Louis Vuittona se zauzeo protiv Donalda Trumpa

„Ja sam modni dizajner koji odbija ovu povezanost."

Kako je Twitter bojkot doprinjeo uništenju brenda Ivanke Trump?

Službeno je potvrđeno gašenje brenda kćeri američkog predsjednika

Kako Ivanka Trump nosi komad sezone?

Haljina s cvjetnim uzorkom, spuštenih ramena, apsolutni je HOT piece sezone i jedan od bestselera pristupačnih modnih brendova

Ivanka Trump

Ivanka Trump postala je "asistentica predsjednika"

Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa službeno je ušla u izvršnu strukturu vlasti

▲ Povratak na vrh