J.Lo, čini se, ne vjeruje u ‘casual Friday’

20.06.2021.

Ne bismo ovo nazvali idealnim outfitom za vruće dane kraj bazena

Otkako smo na Valentinovoj haute couture reviji vidjeli vrtoglave platforme u metalik i lak koži, pitali smo se gdje ćemo ih vidjeti van modne piste. Lady Gaga, koja je tim fetišističkim potpeticama, potpuno neprimjerenima za šetnju po rimskoj kaldrmi, začinila vrlo klasičnu crno-bijelu kombinaciju, nije nas zapravo iznenadila. No JLo kraj bazena?

Nakon prekida s A-Rodom i povratka bivšem Benu Afflecku, potpisanog višegodišnjeg ugovora s Netflixom….J.Lo živi život. Na visokoj nozi. U zlatnim platformama. U svojoj je Instagram objavi J.Lo označila i MTV, pa se vjerojatno o službenom poziranju kraj bazena, a ne opuštajućem petku, ali ništa drugo nismo ni očekivali od marljive J.Lo koja podiže svoj stil na nove razine i dokazuje da se naporan rad i ustrajnost itekako isplate.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram jlo

Pročitajte i...

Što je 'J.Lo efekt'?

Malo zvjezdane motivacije ponedjeljkom...

Želite mladoliku kožu poput J-Lo? Evo nekoliko njenih (i naših) savjeta

Izgleda barem desetljeće mlađe, za što nisu zaslužni samo geni. Jennifer Lopez snimila je video u kojem otkriva tajnu svog mladolikog izgleda.

Stilske igre Lady Gage

Boraveći u New Yorku gdje se pripremala za koncert s Tonyjem Bennettom, Lady Gaga je promijenila cijeli niz modnih kreacija i stilova. Otkrijte u kakvim se sve izdanjima pojavila

Pokušava li J.Lo vratiti hlače niskog struka u modu?

Kad je nostalgija za početkom 2000.-ih u pitanju, Jennifer Lopez je prava stručnjakinja

valentino

Kako izgleda haljina čija je izrada trajala 85 radnih dana?

Haute couture kolekcija Pierpaola Picciolija za Valentino koja spaja modu i umjetnost predstavljena u predivnoj Veneciji

▲ Povratak na vrh