Jennifer Lawrence izgleda divno u novoj kampanji za Dior

18.04.2020.

Dior Pre-fall 2020

Renomirana pariška modna kuća Dior izbacila je kampanju za novu pre-fall 2020 kolekciju, a kao glavno lice serije vizuala pojavljuje se proslavljena glumica i ambasadorica omiljenog francuskog brenda Jennifer Lawrence.

Najnoviju Dior kampanju potpisuje Brigitte Niedermair, a fotografije s prelijepom Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi odišu elegancijom i profinjenošću koja uvelike podsjeća na stil i ljepotu nekog drugog doba, posebno četrdesetih godina prošlog stoljeća i New Look ere koja je proslavila estetski izričaj i vještinu Christiana Diora.

Kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri uvelike je nadahnuta ostavštinom slavnog dizajnera pa je tu inspiraciju ucrtala i u najnoviju kolekciju pariškog brenda, naravno, dodajući joj moderan prizvuk prilagođen današnjem vremenu. Okosnicu kolekcije čine ženstvene haljine A-kroja, elegantni sakoi i kaputi koji se remenom stežu u struku kako bi naglasili žensku siluetu, a pritom nisu zaboravljeni niti detalji pa se u ovoj modnoj priči pojavljuju i šeširi i rukavice, upečatljive naušnice te prepoznatljive Dior Saddle torbe koje su hit na ulicama modnih metropola posljednjih nekoliko sezona.

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Dior

Pročitajte i...

Ovi celebrityji najavili su kako će danas zamrznuti svoje Instagram profile

Kim Kardashian, Leonardo di Caprio, Katy Perry i drugi u protestu protiv Zuckerberga

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

Nekoliko haljina s Dior Haute Couture prezentacije- hot or not?

Jesu li se u Dioru ipak mogli malo više potruditi?

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

▲ Povratak na vrh