Jennifer Lopez objavila zaruke!

11.03.2019.

Pjevačica je i službeno potvrdila glasine o svojim zarukama!

Nakon mjeseci i mjeseci nagađanja i glasina o zarukama pjevačice Jennifer Lopez i njezinog partnera Alexa Rodrigueza, par je konačno potvrdio zaruke. Točnije, Jennifer je preslatkom objavom na svom Instagram profilu iznenadila obožavatelje sretnim vijestima.

Par je nedavno proslavio drugu godišnjicu veze, a u te dvije godine nama su postali jedan od omiljenih celebrity parova koji doista uvijek izgleda skladno i sretno, stoga su nas i ove vijesti posebno razveselile i s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti kakvu će vjenčanicu Jennifer odabrati i hoće li par slijediti trend privatnih zabava ili će prirediti veliko slavlje za svoj veliki dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / Instagram

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh