Jessica Alba i Gabrielle Union oduševljavaju nas usklađenim kombinacijama

17.06.2019.

Ne možemo odabrati koja nam se kombinacija više svidjela!

Predivne glumice Jessica Alba i Gabrielle Union trenutno rade na promociji nove kriminalističke serije L.A.’s Finest u kojoj tumače glavne uloge, a usput nas oduševljavaju savršeno usklađenim odjevnim kombinacijama.

Prvo su nas oduševile halterneck haljinama, Jessica u odvažnoj Prabal Gurung haljini životinjskog uzorka i Gabrielle u elegantnoj Oscar de la Renta haljini cvjetnog uzorka. Zatim su nas oborile s nogu u crnim izdanjima u Monako, a za ovu prigodu Jessica je odabrala ženstvenu Dior haljinu, dok je Gabrielle zablistala u Hermes kožnoj mini haljini. Za kraj su nas odlučile počastiti s još dvije elegantne ljetne kombinacije. Osim što su uskladile sandale s platformom Jessica nas je oduševila u Tcherassi narančastoj maksi haljini, a Gabrielle još jednom u romantičnoj mini haljini, ovoga puta s Miu Miu potpisom.

Što vi kažete, koja vam se kombinacija najviše svidjela?

Piše: A.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh