Jesu li optužbe Amber Heard protiv Johnnyja Deppa bile samo “složena prijevara”?

04.03.2019.

Glumac tvrdi da jesu

Glumac Johnny Depp je navodno podnio tužbu za klevetu protiv njegove bivše partnerice Amber Heard. The Telegraph navodi kako ju glumac tuži za 50 milijuna dolara odštete koja mu je nanaesena uptužbom za zlostavljanje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

 

Glumac tvrdi da su optužbe za zlostavljanje njegove bivše supruge bile “složena prijevara”. Vjeruje se da je Depp pokrenuo slučaj kao odgovor na članak koji je Heard napisala za Washington Postu u prosincu, pod naslovom: “Progovorila sam protiv seksualnog nasilja – i suočila se s društvenim gnjevom. To se mora promijeniti.”

 

 

Iako glumica u članku ne spominje Deppa izravno, njegovi odvjetnici tvrde da tekst je ideja iza teksta bila potvrditi da je Amber Heard žrtva obiteljskog nasilja, te da je Johnny Depp počinio nasilje u obitelji protiv nje”, navodi pravni dokument o kojem je izvijestio People časopis.

Predstavnik glumice je odgovorio na vijest, rekavši časopisu People da je to “neozbiljna akcija” čijoj je jedini cilj “neosnovano i podlo uznemiravanje” glumice – dodajući da “ona neće biti ušutkana”.

 

Piše: N.B.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kulturalna aproprijacija: Tko, što, kako, čije?

Od spotova koji su povučeni nakon samo nekoliko sati preko bojkota brendova do nebrojenih online napada i gotovo jednako nebrojenih isprika javnih osoba - kulturalna aproprijacija danas je postala diskurzivno bojno polje. No što je ona zapravo i kako o njoj danas govoriti?

Najbizarniji momenti iz ljubavnog života Johnnya Deppa i Amber Heard

Još od suđenja O.J Simpsonu nije neki sudski spor izazvao toliko zanimanja kao onaj između Deppa i britanskog tabloida “The Sun”. Holivudska zvijezda tužila je magazin jer su ga proglasili zlostavljačem žena i to na osnovu izjava njegove bivše, pa trenutno oboje u Londonu iznose svoju stranu priče. I puno prljavog veša…

Peach Pink - nova boja kose Amber Heard je nijansa plave koju želimo

Jedan od najatraktivnijih trendovskih boja ovog ljeta

Koje je značenje najpopularnijeg modnog dodatka na Zlatnom globusu?

Godina dana nakon pojavljivanja, Time's Up pokret nije zaboravljen

"Aquaman" Premiere

Amber Heard i Nicole Kidman oduševile glamurom

Predivne glumice u sasvim različitim kombinacijama

▲ Povratak na vrh