Judita Franković u savršenoj cvjetnoj haljini za ljetne dane

24.05.2018.

U chic okruženju A Most Unusual Gin Gardena jučer nam je pažnju zaokupila odlična kombinacija Judite Franković

Uz osvježavajuće koktele, gin tonic i rose vino na garden partyju portala Büro 24/7 i Farmacije su uživale brojne poznate dame poput Nataše Janjić, Judite Franković, Ivane Roščić, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Nine Mije Čikeš, Đurđe Tedeschi, Anamarije Brkić, Ane Marije Ricov, Marije Kulušić i brojnih drugih.

Našu je pažnju ipak najviše zaokupila Judita Franković koja se na događanju pojavila u divnoj bež haljini ukrašenoj cvjetnim vezom u crvenoj, plavoj, žutoj i zelenoj boji. Radi se o haljini brenda Loré iza kojeg stoji dizajnerica Loreta Gudelj Barać. Loré je jedan od brendova koji će se 9. lipnja predstaviti u sklopu prvog ELLE Boutiquea u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Judita je haljinu iskombinirala uz viseće zlatne naušnice te crveni ruž za usne koji se odlično uklopio. U nastavku pogledajte kako je izgledala.

Judita Franković

Judita Franković i Andrea Solomon

Piše: N.B.
Foto: Senja Vild

Pročitajte i...

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Stilska inspiracija: Monica de La Villardière

Obožavamo pariški chic suradnice francuskog Ellea i britanskog Voguea!

▲ Povratak na vrh