Julia Roberts nam je u jednoj odjevnoj kombinaciji dokazala da joj sve boje odlično stoje

05.12.2018.

Legendarna glumica ponovno nas je ostavila bez riječi!

Julia Roberts jedna je od rijetkih glumica koja je održala prirodan izgled i usuđujemo se reći da s godinama izgleda sve bolje i bolje, a njezin stil ide u prilog tome. Svojom razigranom odjevnom kombinacijom na ulicama New Yorka dokazala nam je da joj baš sve boje dobro stoje.

Iako legendarna glumica u prošlosti nije bila poznata po šarenim odjevnim kombinacijama, ovih dana na ulicama New Yorka viđena je u prugastoj haljini šarenih boja, a kombinaciju je začinila kaputom istog uzorka. Za dizajn ovih komada zaslužna je modna kuća Valentino, a kombinacija je upotpunjena Chloe Gosselin crnim čizmama i Alison Lou naušnicama.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh