Julijino četvrto dijete i drugi Oscar?

Julia Roberts
10.12.2013.

Američka glumica Julia Roberts nedavno je otkrila detalje o svojoj stalnoj borbi između posla i majčinstva, šaleći se da je agent pokušava što više zaposliti kako ne bi postala majka s punim radnim vremenom.

„Moja karijera sve više usporava, a moj je agent pokušava spasiti prije nego što završi“, izjavila je Julia kroz smijeh u intervjuu američkom izdanju časopisa Marie Claire, dodajući ozbiljnije da se uvijek može posvetiti projektu koji joj se svidi.

Nakon Oscara iz 2000. za ulogu Erin Brochovich, zaposlenoj glumici predviđaju i drugog za ulogu u novom filmu, crnoj komediji ‘Kolovoz u okrugu Osage’.

Na proljeće stiže film ‘Normalno srce’ u kojem Julia glumi liječnicu paraplegičarku koja se brinula za bolesnike na samom početku epidemije AIDS-a.

Slavna 46-godišnjakinja nedavno je pokušala skriti naglašeni trbuščić ispod veste, što je potaklo nagađanja o njenoj trudnoći.

Julija je u braku s kamermanom Dannyjem Moderoom od 2002. i imaju troje djece, devetogodišnje blizance Hazel i Phinnaeusa i šestogodišnjeg Henrya.

© Cover Media

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh