Justin Bieber iskreno o braku s Hailey: ‘Prije nisam imao ništa čemu sam se veselio’

14.04.2021.

Mladi glazbenik svoj brak s modelom smatra 'pozivom'

Justin Bieber ima tek 27 godina, ali već iza sebe ima intenzivno proživljene godine slave i braka. Pod svjetlima reflektora od tinejdžerskih dana, Justin Bieber u jednom je trenu osjećao težinu praznine takvog života. Bio je okružen ljudima koji su bježali od stvarnosti; bio je uspješan, ali tužan i nezadovoljan, očekujući da će uspjeh riješiti sve probleme, ali nije.

Izgubio je viziju za svoju karijeru i naposljetku odlučio otkazati neke koncerte i pronaći sebe. Pomoć i snagu za taj pothvat pronašao je u vjeri i braku.

Njihova je romansa započela 2015. i završila sljedeće godine, da bi se pomirili 2018. i tajno vjenčali samo 2 mjeseca kasnije. Kasnije su imali veliko glamurozno vjenčanje, ali nije sve išlo tako glatko kao što se ponekad čini na fotografijama.

Hailey je već ranije priznala da joj je bilo teško u prvih pola godine braka i da je osjećala krivnju, a u novom intervjuu za GQ Justin je iznio svoja razmišljanja. Prva godina braka mu je bila izuzetno teška jer se borio sa svojim traumama koje nije bio spreman podijeliti s Hailey. Nedostajalo je povjerenja i bojao se da će je prestrašiti priznanjem da ga je strah.

No sada su prošli tu fazu i njihova je veza jača. Justin konstantno radi na sebi i stvorio je rutinu koju prije nije imao, a Hailey mu pomaže da u njoj ustraje. Umjesto da ode kasno u studio, Hailey ga je spriječila: ‘Večerali smo i razgovarali, ali ne o poslu. Smijali smo se i gledali smiješne videe. To me podsjeća na ono što jesam, a ne na ono što radim’.

Justin je u Hailey pronašao nekoga tko o njemu brine više nego je itko ikad brinuo, kažu njegovi suradnici, koji je vide kao snažnu i stabilnu silu u njegovom životu.

Prije nije imao privatni život, a sada svoj brak vidi kao poziv. Zajedno stvaraju uspomene kao obitelj i imaju se čemu veseliti. ‘Prije nisam ima ništa čemu sam se veselio. Moj privatni život je bio nestabilan, nepostojeći. Nisam imao nekoga koga bih volio. Ali sada imam.’, zaključio je Justin.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

'Hvala, ali radije bih umrla nego nosila Crocsice'

Victoria Beckham imala je zanimljiv odgovor na dizajnerski dar Justina Biebera

rosie huntington-whiteley

Nose se mini haljine po uzoru na Rosie HW i Hailey Bieber

Donosimo 10 haljina koje utjelovljuju ovaj kalifornijski chic

Kako pletivo može biti seksi: Teško je odoljeti kašmirskom braletteu

Nakon Katie Holmes, u ovom neobičnom spoju donjeg rublja i odjeće za van viđene su i Bella Hadid i Hailey Bieber, a mi smo izdvojili 15 najzanimljivijih komada

Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor su zaljubljeni (ali ne jedno u drugo)

Lady Whistledown nije očekivala ovakve vijesti

Moschino za novu kolekciju okupio ikone: Amber Valletta, Karen Elson i Carolyn Murphy zajedno na pisti

Scottova prezentacija bila je kreativna, zabavna i pomalo provokativna. Pistom su prošetale brojne zvijezde poput Winnie Harlow i Dite von Teese, a Mirandu Kerr umalo nismo prepoznali

▲ Povratak na vrh