Kaia Gerber glumi u glazbenom videu koji je režirala Cara Delevingne

26.05.2020.

Poznata britanska manekenka i glumica režirala je spot za pjesmu „Crying In The Mirror“ američke pjevačice Rainey Qualley, poznatije pod pseudonimom Rainsford, a glavnu ulogu glumi njihova prijateljica Kaia Gerber. Rezultat? Ocijenite sami!

Prekidi su teški, ali ponekad i inspirativni. Pjesmu „Crying In The Mirror“ mlada pjevačica Rainey Qualley napisala je prije nekoliko godina, nakon vlastitog ljubavnog kraha: “Molila sam svog tadašnjeg dečka da našoj vezi da drugu šansu i dao je, no na kraju ipak nismo uspjeli”, otkrila je, dodavši kako je iz tog nelijepog iskustva ipak proizašla jedna lijepa stvar- pjesma!
Osmišljavajući spot za nju, u proces je uključila i svoje najbolje prijateljice, Caru Delevingne i Kaiu Gerber. I dok je 19-godišnja Kaia dobila glavnu ulogu u spotu, uz 27-godišnjeg glumca Gregga Sulkina, Cari je povjerila njegovo režiranje. „Ponosna sam na svoj rad i nadam se da će vam se svidjeti”, napisala je Cara na svom Instagram profilu. Spot je rađen u stilu sapunica iz devedesetih, a sigurni smo da je Delevingne posebno inspirirala tema prekida jer je i sama nedavno prošla isto: razišla se sa svojom djevojkom, glumicom Ashley Benson, iako su se prije karantene spremale za vjenčanje, a Ashley tetovirala inicijale svoje voljene. Srećom pa se tetovaže daju prepraviti.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Ovih 7 fantastičnih žena stari sa stilom. Mudro zbore, poslušajte ih

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

▲ Povratak na vrh