Kako Beyoncé i Jay-Z provode ljeto?

06.07.2018.

Beyoncé i Jay-Z uzeli su zasluženi odmor od On The Run II turneje

Nakon velikog broja održanih koncerata u sklopu turneje On The Run II, zajedničkog albuma i video spota, Beyoncé i Jay-Z otišli su na zasluženi odmor. Poznata pjevačica na svom Instagram profilu objavila je fotografije s odmora na Francuskoj rivijeri, a za tu priliku odabrala je haljinu cvjetnog uzorka britanskog brenda Temperley London.

Kako izgleda obiteljska idila poznatog glazbenog para i njihove djece otkrijte u nastavku.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 2, 2018 at 3:57pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 2, 2018 at 3:57pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 2, 2018 at 3:56pm PDT

Piše: A.S.
Foto: @balleralert / @beyonce

Pročitajte i...

Beyoncé je napisala otvoreno pismo Državnom odvjetniku

Queen Bey osobno traži očitovanje i dužnu kaznu za ubojstvo Breonne Taylor

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh