Kako je Hannah Montana završila u novoj sezoni Black Mirrora?

29.05.2019.

Jedva čekamo pogledati novu sezonu!

Peta sezona uzbudljive distopijske serije Black Mirror koja je osvojila gledatelje diljem svijeta uskoro nam stiže na male ekrane, a obožavatelji su posebno uzbuđeni zbog jedne epizode u kojoj se pojavljuje Miley Cyrus. Producenti serije najavili su da je epizoda doista sirova i emotivna i da je okosnica epizode priča koja je usko vezana uz život same Miley, točnije uz lik Hannah Montane.

Epizoda prati život bivše tinejdžerske pjevačke zvijezde, a producenti su objasnili kako je i sama Miley surađivala na pisanju scenarija i stvaranju likova, a Miley je nadodala kako epizoda savršeno prikazuje sve problema s kojima se žene u glazbenoj industriji svakodnevno susreću.

Možemo samo reći da i mi nestrpljivo odbrojavamo dane do 5. lipnja kada nova sezona serije stiže na Netflix.

 

Piše: A.S

Foto: Profimedia / Youtube

Pročitajte i...

Ako ove godine pogledate samo jednu seriju, neka to bude ova

Potencijalno najbolja crnohumorna dramska serija ove godine definitivni je game-changer u galopirajućoj industriji

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh