Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

25.08.2019.

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Približava se važna obljetnica. Prošlo je gotovo 10 godina otkako je Kanye West upao u govor Taylor Swift na MTV VMA nagradama kako bi rekao da je Beyoncé umjesto nje trebala dobiti figuricu Moon Man. Tada je trenutak “Imma-Let-You-Finish-But” Westa ukorijenjen je u povijest pop kulture.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z100NewYork (@z100newyork) on


Svi se sjećamo događaja. Ali, u slučaju da vam treba osvježenje: 19-godišnja Swift dobila je VMA nagradu za najbolji ženski glazbeni spot. U trenutku kada se spremala održati govor Kanye je zgrabio mikrofon country pjevačice i proglasio je da je Beyoncé imala jedan od najboljih video spotova svih vremena – ‘Single Ladies’.


U nedavnom intervjuu bivši predsjednik tvrtke Viacom, Van Toffler, otkrio je još nekoliko prilično tragičnih detalja koji su se događali u backestageu poslije nemilog trenutka, “Šetao sam iza pozornice i vidim Beyoncé i njezinog oca [i bivšeg menadžera Matthewa Knowlesa] i ona plače. Rekla mu je, ‘Nisam znala da će se to dogoditi, osjećam se tako loše zbog nje'”, rekao je izvršni producent VMA nagrada te večeri.

U suzama je ostala i Taylor Swift, a Kanyea su producenti zamolili da ode. Kako bi smirio Beyoncé, Toffler je sugerirao kako se cijela situacija može ispraviti. Dao do znanja da će te večeri vjerojatno osvojiti još jednu nagradu kako bi Swift bi mogao dobiti svoj trenutak na pozornici.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kim Kardashian - kraljica minimalizma? Zavirite u dom Kim i Kanyea koji pomiče granice

Iako je njihov stil života grandiozan i maksimalistički, dom Kim i Kanyea je hram minimalizma

Cancel culture

Je li kultura otkazivanja legitiman način kažnjavanja, nepromišljenih, dijaboličnih i politički nekorektnih, moderna verzija osvetnički nastrojene rulje s vilama ili Ricky Gervais ima pravo kad kaže:“To što ste uvrijeđeni, ne znači da ste u pravu!”

Poznati i - šiške!

Uz dolčevite i kape ništa tako slatko ne stoji kao – šiške!

Zašto morate poslušati novi album Taylor Swift (čak i ako niste fanovi)

Kontroverzna Taylor izbacila je album iznenađenja kojim je započela najzreliju fazu stvaralaštva dosad

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

▲ Povratak na vrh