Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

25.08.2019.

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Približava se važna obljetnica. Prošlo je gotovo 10 godina otkako je Kanye West upao u govor Taylor Swift na MTV VMA nagradama kako bi rekao da je Beyoncé umjesto nje trebala dobiti figuricu Moon Man. Tada je trenutak “Imma-Let-You-Finish-But” Westa ukorijenjen je u povijest pop kulture.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z100NewYork (@z100newyork) on


Svi se sjećamo događaja. Ali, u slučaju da vam treba osvježenje: 19-godišnja Swift dobila je VMA nagradu za najbolji ženski glazbeni spot. U trenutku kada se spremala održati govor Kanye je zgrabio mikrofon country pjevačice i proglasio je da je Beyoncé imala jedan od najboljih video spotova svih vremena – ‘Single Ladies’.


U nedavnom intervjuu bivši predsjednik tvrtke Viacom, Van Toffler, otkrio je još nekoliko prilično tragičnih detalja koji su se događali u backestageu poslije nemilog trenutka, “Šetao sam iza pozornice i vidim Beyoncé i njezinog oca [i bivšeg menadžera Matthewa Knowlesa] i ona plače. Rekla mu je, ‘Nisam znala da će se to dogoditi, osjećam se tako loše zbog nje'”, rekao je izvršni producent VMA nagrada te večeri.

U suzama je ostala i Taylor Swift, a Kanyea su producenti zamolili da ode. Kako bi smirio Beyoncé, Toffler je sugerirao kako se cijela situacija može ispraviti. Dao do znanja da će te večeri vjerojatno osvojiti još jednu nagradu kako bi Swift bi mogao dobiti svoj trenutak na pozornici.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Umjetnica u obitelji Kardashian

Ni umjetničko izražavanje, kad su Kardashiani u pitanju, ne može proći bez kontroverzi

Cancel culture - osvetnička sila od koje strepi elita

Je li kultura otkazivanja legitiman način kažnjavanja, nepromišljenih, dijaboličnih i politički nekorektnih, moderna verzija osvetnički nastrojene rulje s vilama ili Ricky Gervais ima pravo kad kaže:“To što ste uvrijeđeni, ne znači da ste u pravu!”

Šuškanja sve glasnija: Još jedan high-profile razvod na horizontu?

Nije nužno iznenađenje, ali kraj Kimyea obilježit će kraj ere…

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

Kako je pop glazba spasila 2020.

2020. je odista bila užasna u svakom pogledu osim jednog — odsječeni od turneja, koncerata i medijskih obaveza, pop glazbenici bili su produktivniji no inače, a zabrane i ograničenja globalne pandemije natjerala su ih na podizanje kvalitete i inoviranje u kontaktu s publikom

Novi album Taylor Swift stiže u ponoć

Niti pola godine nakon superuspješnog albuma "folklore" pjevačica objavljuje novi glazbeni album - "evermore"

▲ Povratak na vrh