Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

25.08.2019.

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Približava se važna obljetnica. Prošlo je gotovo 10 godina otkako je Kanye West upao u govor Taylor Swift na MTV VMA nagradama kako bi rekao da je Beyoncé umjesto nje trebala dobiti figuricu Moon Man. Tada je trenutak “Imma-Let-You-Finish-But” Westa ukorijenjen je u povijest pop kulture.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z100NewYork (@z100newyork) on Aug 30, 2015 at 9:06am PDT


Svi se sjećamo događaja. Ali, u slučaju da vam treba osvježenje: 19-godišnja Swift dobila je VMA nagradu za najbolji ženski glazbeni spot. U trenutku kada se spremala održati govor Kanye je zgrabio mikrofon country pjevačice i proglasio je da je Beyoncé imala jedan od najboljih video spotova svih vremena – ‘Single Ladies’.


U nedavnom intervjuu bivši predsjednik tvrtke Viacom, Van Toffler, otkrio je još nekoliko prilično tragičnih detalja koji su se događali u backestageu poslije nemilog trenutka, “Šetao sam iza pozornice i vidim Beyoncé i njezinog oca [i bivšeg menadžera Matthewa Knowlesa] i ona plače. Rekla mu je, ‘Nisam znala da će se to dogoditi, osjećam se tako loše zbog nje'”, rekao je izvršni producent VMA nagrada te večeri.

U suzama je ostala i Taylor Swift, a Kanyea su producenti zamolili da ode. Kako bi smirio Beyoncé, Toffler je sugerirao kako se cijela situacija može ispraviti. Dao do znanja da će te večeri vjerojatno osvojiti još jednu nagradu kako bi Swift bi mogao dobiti svoj trenutak na pozornici.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

Kanye West sprema operu?!

O čemu je riječ?

Što su Kim K i Kanye napravili u tajnosti?

Poseban događaj za poznati par

▲ Povratak na vrh