Kako je Kate Middleton odala počast princezi Diani na krštenju Archieja?

08.07.2019.

Modni detalj koji nas je razgalio

Poznato je da kraljevska obitelj, osobito ženski dio obitelji, voli odati počast putem modnih detalja koje nose tijekom svečanih i službenih doagađanja. Bilo da Meghan Markle utkaju ambleme svih 53 zemalja Commonwealtha na njezin veo na dan vjenčanja ili obje vojvotkinje nose tijare na ceremonijalnim funkcijama koje imaju bogatu povijest.

 

 

U subotu za privatno krštenje sina Meghan i Princa Harryja Archieja u Windsoru, Kate Middleton odlučila je nositi određeni par naušnica koje su imale simbolično značenje iz više razloga.

 

 

 

Biserne naušnice Collingwood pripadale su pokojnoj princezi Diani – majci njezina supruga Williama i princa Harryja – pa je bilo prikladno da je odlučila prisjetiti se Archiejeve bake na tako slatki način. Ne samo to, Diana ih je nosila na krštenju princa Harryja 1984. godine.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Snima se film o Princezi Diani, a izbor glavne glumice pomalo je… kontroverzan

Sprema se biopic godine u režiji Pabla Larraína, no izbor glumice koja će utjeloviti Lady Di izazvao je polarizirane reakcije…

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh