Kako je raditi s Naomi Campbell?

Naomi Campbell
08.06.2016.

Dizajner Brandon Maxwell ispričao je kako su protekle pripreme i probe manekenske dive za crveni tepih CDFA nagrada

Tijekom njezine dugogodišnje karijere, Naomi Campbell više puta bila je proglašena divom i nemogućom osobom za suradnju (možda je bacanje mobitela na ljude doprinijelo takvom mišljenju?).  No nakon održavanja ovogodišnjih CFDA dodjela nagrada, dizajner Brandon Maxwell, koji je ujedno bio i manekenkina pratnja i jedan od pobjednika večeri, ispričao je nešto drugačiju priču.

 

Naomi Campbell

Naomi Campbell i Brandon Maxwell

Maxwell je ispričao kako je isprobavanje haljine s Naomi bilo “lagano i prirodno“. Rekao je i kako njoj nije problem stajati mirno i preko sat vremena ako vjeruje ljudima s kojima radi. Štoviše, druženje s Naomi bilo je toliko opušteno da kada su dizajnera prozvali kao pobjednika, imao je otkopčane hlače i skinut sako: “Nisam uopće razmišljao o tome”, priznao je.

To je moć Naomi!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih tjedana nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a 2020. godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Naomi Campbell šokirala London u krvavoj haljini

Koja se poruka krije iza ove bizarne kreacije?

▲ Povratak na vrh