Kako Kim Kardashian pokazuje majčinski ponos?

Kim Kardashian
10.03.2016.

Personaliziranim nakitom, a kako drugačije!

S obzirom da uvijek pronalazi nove načine kojima privlači pozornost medija i brojnih znatiželjnika, nitko ne može poreći kako je Kim Kardashian kreativna. Svoju kreativnost ovoga puta usmjerila je u promoviranje svoje majčinske ljubavi.

Kim je jučer prilikom izlaska sa sestrom Kourtney odabrala posebnu ogrlicu, točnije custom-made dijamantni choker koji nosi ime njezinog sina, Sainta.

Slavnoj mami ovo nije prvi put da na ovakav način iskazuje privrženost svojoj djeci. Naime, 2013. je nosila zlatnu ogrlicu s privjeskom na kojem je pisalo “Nori”, odmilja za North. Godinu kasnije nabavila je i 9 prstena koji su ispisivali puno ime njezine kćeri.

Kreativna mama!
Kim Kardashian

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh