5 najdražih parfema Rosie Huntington-Whiteley

28.05.2020.

Želite li mirisati kao Rosie na pravom ste mjestu

Naša vječna stilska inspiracija Rosie Huntington-Whiteley otkrila je svoje omiljene parfeme i mirise, te  izbor suzila na pet bez kojih teško može zamisliti svoju kozmetičku torbicu. Video je nastao u sklopu Rosiene serije In My Bathroom u kojoj otkriva svoje beauty tajne i odgovara na pitanja followera, a koju objavljuje na Youtube channelu i web platformi Rosie Inc.

 

Na prvom mjestu našao se Rosiein najdraži parfem i miris koji njoj bliski ljudi povezuju samo s njom. Riječ je o parfemu Gypsy Water švedske luksuzne kuće Byredo, za koji Rosie kaže da je idealan i za dnevne i noćne avanture te dodaje da je za ovaj miris dobila najviše komplimenata.

 

 

Uz drugi miris na popisu, Jo Maloneov Lime, Basil & Mandarin, vežu je najljepše uspomene, s obzirom da ga su ga uvijek nosile njezina baka i majka, stoga spada u kategoriju comfort parfema.

Na popisu se našao i parfem jednog od Rosieinih najdražih brendova- Bottege Venete. Parco Palladiano V. osobito voli zbog njegove svježine i maskulinih nota.

Sljedeći parfem na popisu jest Le Labov The Noir 29., kojeg Rosie, zbog njegove jačine, preporučuje za izlaske i noćne evente. Ovaj miris, osim zbog labela kojeg možete personalizirati, obožava jer je najdraži njezinom mužu Jasonu Stathamu.

Još jedan noćni parfem našao se na listi i zauzeo peto mjesto. Lipstick Rose Frederica Mallea, kao i ostali parfemi ove francuske kuće, na bočici ima istaknuto i ime parfumijera, odnosno kreatora pojedinog mirisa, a u ovom slučaju radi se o velikom Ralfu Schwiegeru.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

5 ELLE Beauty minuta: TyLynn Nguyen

Porazgovarali smo s američkom dizajnericom i minimalističkom modnom ikonom o beauty temama!

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Mrštite li se dok ovo čitate?

Ukoliko se čitajući ovaj članak mrštite ili škiljite ili čak nesvjesno imate stisnutu čeljust, pokušajte se opustiti i nastavite čitati. Jer nesvjesne radnje i grimase koje izvodimo tijekom dana dok gledamo u ekran, bilo da se radi o računalu ili mobitelu mogu utjecati na starenje kože.

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh