5 najdražih parfema Rosie Huntington-Whiteley

28.05.2020.

Želite li mirisati kao Rosie na pravom ste mjestu

Naša vječna stilska inspiracija Rosie Huntington-Whiteley otkrila je svoje omiljene parfeme i mirise, te  izbor suzila na pet bez kojih teško može zamisliti svoju kozmetičku torbicu. Video je nastao u sklopu Rosiene serije In My Bathroom u kojoj otkriva svoje beauty tajne i odgovara na pitanja followera, a koju objavljuje na Youtube channelu i web platformi Rosie Inc.

 

Na prvom mjestu našao se Rosiein najdraži parfem i miris koji njoj bliski ljudi povezuju samo s njom. Riječ je o parfemu Gypsy Water švedske luksuzne kuće Byredo, za koji Rosie kaže da je idealan i za dnevne i noćne avanture te dodaje da je za ovaj miris dobila najviše komplimenata.

 

 

Uz drugi miris na popisu, Jo Maloneov Lime, Basil & Mandarin, vežu je najljepše uspomene, s obzirom da ga su ga uvijek nosile njezina baka i majka, stoga spada u kategoriju comfort parfema.

Na popisu se našao i parfem jednog od Rosieinih najdražih brendova- Bottege Venete. Parco Palladiano V. osobito voli zbog njegove svježine i maskulinih nota.

Sljedeći parfem na popisu jest Le Labov The Noir 29., kojeg Rosie, zbog njegove jačine, preporučuje za izlaske i noćne evente. Ovaj miris, osim zbog labela kojeg možete personalizirati, obožava jer je najdraži njezinom mužu Jasonu Stathamu.

Još jedan noćni parfem našao se na listi i zauzeo peto mjesto. Lipstick Rose Frederica Mallea, kao i ostali parfemi ove francuske kuće, na bočici ima istaknuto i ime parfumijera, odnosno kreatora pojedinog mirisa, a u ovom slučaju radi se o velikom Ralfu Schwiegeru.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

Stilska inspiracija: Tamara i Salomé Mory

Moderni pariški chic lijepih sestara

Preuređujete dom, ali niste sigurni oko boja? Ovaj kviz sparit će vašu osobnost s kuriranom paletom nijansi

Samo pet minuta vašeg vremena dijeli vas od personalizirane palete boja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za preuređenje doma

Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

▲ Povratak na vrh