5 najdražih parfema Rosie Huntington-Whiteley

28.05.2020.

Želite li mirisati kao Rosie na pravom ste mjestu

Naša vječna stilska inspiracija Rosie Huntington-Whiteley otkrila je svoje omiljene parfeme i mirise, te  izbor suzila na pet bez kojih teško može zamisliti svoju kozmetičku torbicu. Video je nastao u sklopu Rosiene serije In My Bathroom u kojoj otkriva svoje beauty tajne i odgovara na pitanja followera, a koju objavljuje na Youtube channelu i web platformi Rosie Inc.

 

Na prvom mjestu našao se Rosiein najdraži parfem i miris koji njoj bliski ljudi povezuju samo s njom. Riječ je o parfemu Gypsy Water švedske luksuzne kuće Byredo, za koji Rosie kaže da je idealan i za dnevne i noćne avanture te dodaje da je za ovaj miris dobila najviše komplimenata.

 

 

Uz drugi miris na popisu, Jo Maloneov Lime, Basil & Mandarin, vežu je najljepše uspomene, s obzirom da ga su ga uvijek nosile njezina baka i majka, stoga spada u kategoriju comfort parfema.

Na popisu se našao i parfem jednog od Rosieinih najdražih brendova- Bottege Venete. Parco Palladiano V. osobito voli zbog njegove svježine i maskulinih nota.

Sljedeći parfem na popisu jest Le Labov The Noir 29., kojeg Rosie, zbog njegove jačine, preporučuje za izlaske i noćne evente. Ovaj miris, osim zbog labela kojeg možete personalizirati, obožava jer je najdraži njezinom mužu Jasonu Stathamu.

Još jedan noćni parfem našao se na listi i zauzeo peto mjesto. Lipstick Rose Frederica Mallea, kao i ostali parfemi ove francuske kuće, na bočici ima istaknuto i ime parfumijera, odnosno kreatora pojedinog mirisa, a u ovom slučaju radi se o velikom Ralfu Schwiegeru.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

Znamo što ćete nositi ovog ljeta- školsku pletenicu!

Look koji nas asocira na stroge britanske internate, Gretu Thunberg i naše stare fotografije iz osnovne škole ponovno je in. Influcenerice poput Pernille Teisbaek i Kylie Jenner pletenicu ove sezone nose u baš svim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka, jer doista nema praktičnije frizure za ljetne vrućine

▲ Povratak na vrh