Kako nositi PVC hlače? Savjeti Hailey Bieber

10.11.2019.

Spremite za sastanak!

Časopis ELLE, kako i dolikuje sjajnoj modnoj publikaciji broj jedan u Hrvatskoj, ne samo da prati trendove, već ih i postavlja. Vinil hlače, suknje i čizme do koljena glavni su junaci ove godine. Koji smo savjet oko stiliziranja dobili od stilista? Obući predmete iz ormara koji su od lateksa ili vinila (pogotovo ako uključuju tijesan fit) nevjerojatno je teško, a koža se u njima često neugodno trlja. Kako biste to spriječili, prije nego što obučete takvo nešto, možete koristiti dječji puder: materijal neće skliznuti i nećete se znojiti te time nadražiti kožu.

 

 

Čemu služi ta muka? “Pod prvo, lijepo je.” Najnoviji primjer toga je sastanak Justina Biebera i njegove supruge Hailey, za koje je manekenka odabrala crne vinilne hlače. Spektakularan donji dio kombinirala je s ne manje stilskim gonjrim dijelom – voluminoznim crnim sakoom sa širokim ramenima te uz odjeću obula bijele tenisice.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Hailey Bieber i Jaden Smith zvijezde nove Levi's kampanje

Inspirirana festivalskom sezonom, kampanja slavi duh mlade generacije. Kojoj zli virus u posljednje vrijeme ne dopušta da se zabavlja

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Što nositi na ples na kiši?

Nevjerojatno lijep video modne marke

▲ Povratak na vrh