Kako paradirati sa zaručničkim prstenom naučite od Ariane Grande

19.07.2018.

Američka pjevačica i glumica zna kako u prvi plan staviti svoj novi prsten

Friško zaljubljeni par, pop pjevačica Ariana Grande i glumac i komičar Pete Davidson sve su iznenadili svojim brzim zarukama. Kako bi i dalje bili u centru pozornosti brine se Ariana koja ne propušta priliku da fotografima u kadar smjesti dijamantnu gromadu koju nosi na ruci. Posljednji put su fotografi par ulovili u New Yorku kako držeći se za ruke odlaze iz shoppinga u Barneysu u pravcu trgovine sa sladoledom.
Prema izrazima njihovih lica evidentno je da par uživa u svakom svom zajedničkom trenutku.
Pogledajte što su fotografi ulovili!

Instagram

 

Piše: V.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh