Kako Stella McCartney krati svoje #stayathome dane? Ne pokušavajte ovo kod kuće!

dizajnerica Stella McCartney
02.04.2020.

Zahvaljujući Stelli svjedočimo novom bizarnom pokretu na Instagramu

Neki peku domaći kruh, neki vise na društvenim mrežama, neki gledaju Netflix, a britanska dizajnerica Stella McCartney dosadu u „kućnom pritvoru“ ubija- izvodeći kaskaderske točke.

Slavna Britanka propisno je nasmijala svoje fanove objavivši na Instagramu video na kojem stepenište svog doma koristi kao tobogan u zabavnom parku. Post ispod kojeg štampanim slovima stoji NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE prikazuje 48-godišnju Stellu  koja noge uvlači u vreću za spavanje a onda, s osmijehom na licu i sunčanim naočalama na očima, kreće nizbrdo. Iako je riječ o prilično strmim stepenicama, spuštanje je završilo bezbolno, a dizajnerica pratitelje na Instagramu upitala što oni rade da si skrate vrijeme tijekom izolacije zbog korona pandemije.

Video je pokrenuo StellaStaircase challenge lavinu u kojoj poznati i nepoznati objavljuju vlastite videouratke spuštanja niz kućne  stepenice. Najnovija „kaskaderka“ jest glumica Drew Barrymore koja se po svojem stepeništu pokušala spustiti zamotana u debeli tepih ali prilično neuspješno. Ispod objave izazvala je svog prijatelja, 45-godišnjeg komičara Jimmyja Fallona da napravi isto. Dotični se zasad nije oglasio.

 

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram,INDIGITAL.TV

Pročitajte i...

Odijelo koje je Phoebe Waller-Brigde nosila na dodjeli Zlatnih globusa može biti vaše

Aukcija s humanitarnim ciljem borbe protiv požara u Australiji

Nova kampanja Stelle McCartney za spas planeta

Dizajnerica iz sezone u sezonu popravlja obraz modne industrije

▲ Povratak na vrh