Kako su Taylor Swift i Katy Perry završile dugogodišnju svađu?

19.06.2019.

Spoiler alert: Zagrljajem u kostimima hamburgera i krumpirića

Ako obožavate pop kulturu zasigurno ste upućeni u veliku svađu Taylor Swift i Katy Perry. Ove pop dive bile su najbolje prijateljice u počecima svojih karijera, a čini se da je kraj njihovog prijateljstva označila veza Katy Perry i Johna Mayera s kojim je Taylor prethodno bila u kratkoj vezi. Taylor je zatim 2014. godine javno optužila Katy da je pokušala sabotirati njezinu turneju, a tada su krenula i prepucavanja kroz glazbu. Pretpostavlja se da su pjesme “Bad Blood” i “Look What You Made Me Do” upućene upravo Katy na što je ona odgovorila pjesmom “Swish Swish”

No čini se da je jednoj od najvećih celebrity svađa napokon došao kraj. Taylor Swift objavila je novi video spot za pjesmu “You Need to Calm Down” u kojem se pojavljuju brojne poznate ličnosti od RuPaula do Ryan Reynoldsa, ali naravno najveće iznenađenje je Katy Perry i njihov zagraljaj u kostimima hamburgera i krumpirića na kraju spota.

Nadamo se da je ovo doista kraj njihove svađe i da uskoro možemo očekivati i zajedničku pjesmu.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh