Kako vojvotkinja od Cambridgea nosi monokromatske lookove? Kraljevski!

24.03.2021.

Kate Middleton godinama je vjerna istom stilu, ali i pojedinim odjevnim komadima koje je nosila i posljednjih tjedana

Nakon intervjua Harryja i Meghan s Oprah, koji je podigao dosta prašine, pripadnici kraljevske obitelji vraćaju se svojim obvezama i čini se da je na snagu ponovno stupio ‘business as usual’. Tako smo imali prilike vidjeti Kate i Williama, vojvode od Cambridgea, u posjetima školama, ambulantama i Westminsterskoj opatiji u kojoj je organiziran centar za cijepljenje.

Prilikom posjeta ambulanti u Londonu, sa zaposlenicima su razgovarali o mentalnom zdravlju i pružanju pomoći u pandemiji, temama koje su važne prinčevima Williamu i Harryju. O mentalnom zdravlju pričali su i pri posjetu školi, nakon ponovnog otvaranja škola u Velikoj Britaniji, dok su u Westminsterskoj su opatiji odali počast zaslužnima za distribuciju cjepiva.

U tim je prigodama Kate Middleton ostala vjerna svom jednostavnom elegantnom stilu, kojeg je čini se, još dodatno pročistila. Za posjet školi odabrala je Max&Co. kaput boje ciklame i majicu u istoj boji, s mornarski plavim hlačama, salonkama i clutch torbicom. Vesele nijanse i jednostavna frizura ozbilježile su optimističnu prigodu ponovnog otvaranja škola.

Prilikom posjeta ambulanti nosila je jednostavan Massimo Dutti kaput na dvostruko kopčanje u boji devine dlake, koji je iskombinirala s dolčevitom, cipelama i torbicom u istoj boji. Lijepo je vidjeti da i dalje prakticira nošenje pojedinih komada mnogo puta (kao obični smrtnici), pa je za posjet Westminsterskoj opatiji ponovno nosila iste Jimmy Choo salonke i Metier London torbicu, ali ovog puta u nešto svečanijem izdanju: s formalnijom frizurom i kaputom boje vanilije omiljenog brenda Catherine Walker.

 

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kate i William danas slave desetu godišnjicu braka, prisjetili smo se tog svečanog dana

Prošlo je deset godina od vjenčanja koje je pratilo preko dvije milijarde ljudi

yolanda hadid

Sportski stil majke supermodela Belle i Gigi - Yolande Hadid

Yolanda provodi puno vremena s unučicom, ali njezin stil nimalo ne izgleda kao stereotipni stil jedne bake

meghan markle i princ harry

Tajne poruke utkane u neke od najpoznatijih kraljevskih lookova

5 kreacija koje su obilježile neke od najvažnijih događaja u britanskoj kraljevskoj obitelji i poslale poruke onima koji ih znaju iščitati

Stilska inspiracija: Bijela odijela Biance Jagger

Besprijekoran stil aktivistice prava je modna inspiracija

▲ Povratak na vrh