Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

03.06.2020.

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Dok ih fanovi kuju u zvijezde, zaposlenici slavnih glumaca, pjevača i sportaša često se teškom mukom suzdržavaju da svijetu ne otkriju manje „blistavu“ stranu svojih popularnih šefova. Da celebi znaju biti ekscentrični, egocentrični i bahati preko svake mjere i nije neka novost: sjetimo se Naomi Campbell koja je bivšu asistenticu gađala mobitelom ili tjelohranitelja Britney Spears koji tvrdi da je nekadašnja pop princeza od njega očekivala neke intimnije usluge od zaštite.

Posljednjih dana svi pričaju o sukobu Kanye Westa i njegovog bivšeg tjelohranitelja Stevea Stanulisa, koji traje još od 2016., a sad je opet aktualan. Kanye je Steveu javno zaprijetio tužbom od 10 milijuna dolara ako „ne prestane iznositi neistine o njegovoj obitelji“, nakon što ih se dotični nedavno dotaknuo tijekom svog nastupa u Hollywood Raw Podcastu. Steve je za par radio 2016., te u veljači te godine potpisao ugovor o tajnosti, prema kojem se obvezao da nikada neće otkriti nikakve informacije o njima trećim osobama, no nakon što je iste godine dobio otkaz, u više je navrata „razvezao jezik“. Kanyea je optužio za bolesnu ljubomoru i ekscentrične ispade koje je bilo teško podnositi. „Već prvi dan našeg upoznavanja bilo mi je jasno da će naša suradnja biti kratkog daha. Trebao sam ga pratiti u glazbeni studio u kojem je snimao, a kad smo ušli u lift zgrade u kojoj se nalazio, iznervirano me upitao: pa zar nećeš stisnuti kat? Odgovorio sam mu da ne znam na koji kat idemo jer mi je to prvi dan na poslu, na što je odvratio da sam se trebao raspitati i počeo dramiti kako gubim njegovo dragocjeno vrijeme. Nastavili smo stajati u liftu, na mjestu, sve do mu nisam rekao: slušaj, ovo možemo riješiti na tri načina: možeš stisnuti gumb pa ću ja znati za drugi put, možeš mi reći na koji kat idemo pa ću ja stisnuti ili možeš nastaviti gubiti vrijeme govoreći mi koliko je tvoje vrijeme važno. Na kraju je stisnuo gumb“, ispričao je Steve.

Kanye navodno nije dopuštao svom osoblju da nosi odjeću u boji ili s jarkim printom „jer ga to uznemirava“, a svi su dobili uputstvo da ne gledaju previše u smjeru njegove supruge Kim Kardashian. Od Stevea je tražio da, dok hodaju ulicom, Steve hoda deset koraka iza njega, „što je smiješno jer da ga je netko napao ne bih mu mogao dovoljno brzo priskočiti u pomoć, pa sam mu objasnio da to neće funkcionirati“, otkrio je tjelohranitelj, koji Kanyeove prijetnje tužbom smatra smiješnima. „Nisam otkrio nikakve dramatične podatke o njegovom životu, ovo su smiješne epizode iz prošlosti koje nikome ne škode“.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Balenciaga za doručak, ručak i večeru: Svi kombinezoni koje je Kim K nosila u posljednjih nekoliko dana

Nakon nezaboravnog Met gala look-a, Kim Kardashian West nosila je manje zastrašujuće, ali podjednako moćne kreacije prilikom gostovanja u showu Saturday Night Live

kim kardashian

Frizer Kim Kardashian otkrio koliko je stajala njena frizura za Met galu

Ljepota ima svoju cijenu, a netko nas je trebao upozoriti da za ovu cifru prvo sjednemo

Još jedna Met gala je iza nas - pogledajte red carpet lookove

Tema ovogodišnje Met gale bila je 'američka neovisnost', no neki outfiti bili su 'neovisniji' od nje

Kanye u plamenu, Kim u vjenčanici

Kanyeova rodna kuća, bivša žena, Marilyn Manson i vatrogasni aparat na istoj pozornici

kanye west

Kanye West mijenja ime: Novo ima biblijske konotacije

Najavljena promjena imena prethodi dugo iščekivanom novom albumu 'Donda'

Sviđalo nam se ili ne, ovaj modni dodatak nosi sve više fashionistica

Hoće li šeširi od umjetnog krzna postati it komad jesenske sezone?

▲ Povratak na vrh