Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

03.06.2020.

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Dok ih fanovi kuju u zvijezde, zaposlenici slavnih glumaca, pjevača i sportaša često se teškom mukom suzdržavaju da svijetu ne otkriju manje „blistavu“ stranu svojih popularnih šefova. Da celebi znaju biti ekscentrični, egocentrični i bahati preko svake mjere i nije neka novost: sjetimo se Naomi Campbell koja je bivšu asistenticu gađala mobitelom ili tjelohranitelja Britney Spears koji tvrdi da je nekadašnja pop princeza od njega očekivala neke intimnije usluge od zaštite.

Posljednjih dana svi pričaju o sukobu Kanye Westa i njegovog bivšeg tjelohranitelja Stevea Stanulisa, koji traje još od 2016., a sad je opet aktualan. Kanye je Steveu javno zaprijetio tužbom od 10 milijuna dolara ako „ne prestane iznositi neistine o njegovoj obitelji“, nakon što ih se dotični nedavno dotaknuo tijekom svog nastupa u Hollywood Raw Podcastu. Steve je za par radio 2016., te u veljači te godine potpisao ugovor o tajnosti, prema kojem se obvezao da nikada neće otkriti nikakve informacije o njima trećim osobama, no nakon što je iste godine dobio otkaz, u više je navrata „razvezao jezik“. Kanyea je optužio za bolesnu ljubomoru i ekscentrične ispade koje je bilo teško podnositi. „Već prvi dan našeg upoznavanja bilo mi je jasno da će naša suradnja biti kratkog daha. Trebao sam ga pratiti u glazbeni studio u kojem je snimao, a kad smo ušli u lift zgrade u kojoj se nalazio, iznervirano me upitao: pa zar nećeš stisnuti kat? Odgovorio sam mu da ne znam na koji kat idemo jer mi je to prvi dan na poslu, na što je odvratio da sam se trebao raspitati i počeo dramiti kako gubim njegovo dragocjeno vrijeme. Nastavili smo stajati u liftu, na mjestu, sve do mu nisam rekao: slušaj, ovo možemo riješiti na tri načina: možeš stisnuti gumb pa ću ja znati za drugi put, možeš mi reći na koji kat idemo pa ću ja stisnuti ili možeš nastaviti gubiti vrijeme govoreći mi koliko je tvoje vrijeme važno. Na kraju je stisnuo gumb“, ispričao je Steve.

Kanye navodno nije dopuštao svom osoblju da nosi odjeću u boji ili s jarkim printom „jer ga to uznemirava“, a svi su dobili uputstvo da ne gledaju previše u smjeru njegove supruge Kim Kardashian. Od Stevea je tražio da, dok hodaju ulicom, Steve hoda deset koraka iza njega, „što je smiješno jer da ga je netko napao ne bih mu mogao dovoljno brzo priskočiti u pomoć, pa sam mu objasnio da to neće funkcionirati“, otkrio je tjelohranitelj, koji Kanyeove prijetnje tužbom smatra smiješnima. „Nisam otkrio nikakve dramatične podatke o njegovom životu, ovo su smiješne epizode iz prošlosti koje nikome ne škode“.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kad se sjetimo ovakvih usana... Makeup trend devedesetih doživljava renesansu

Već neko vrijeme na društvenim mrežama primjećujemo da su glavne zvijezde makeup lookova tamni lip lineri

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Kako postići da svako odijevanje bude poput shoppinga u luksuznom butiku

Događa li vam se često da stanete pred ormar i pomislite - nemam što obući?

Taman kad smo pomislili da stvari kreću nabolje, 'uskrsne' najneudobniji trend iz '90-ih

Povratak trenda s kraja 1990- ih i početka 2000-ih koji nismo priželjkivali

Cancel culture - osvetnička sila od koje strepi elita

Je li kultura otkazivanja legitiman način kažnjavanja, nepromišljenih, dijaboličnih i politički nekorektnih, moderna verzija osvetnički nastrojene rulje s vilama ili Ricky Gervais ima pravo kad kaže:“To što ste uvrijeđeni, ne znači da ste u pravu!”

▲ Povratak na vrh