Karlie Kloss otkrila pravi razlog zašto je otišla iz Victoria’s Secreta

03.07.2019.

Koja je kap prelila čašu?

Karlie Kloss je još u veljači 2015. godine odlučila kako više neće raditi za Victoria’s Secret i umirovila svoja krila. No, čini se kako razlog zbog kojeg je raskinula najlukrativniji ugovor u svojoj karijeri nije bio onaj koji su tada objavili ona i Victoria’s Secret.

 

 

Naime, Karlie je za britanski Vogue izjavila kako je tada na fakultetu počela ići na kolegij o feminističkoj teoriji i kako je tada shvatila da se imidž koji brend predstavlja u javnosti kosi s principima za koje se ona zalaže, kada je riječ o pitanju što neku ženu čini lijepom.

 

 

Ed Razek, marketinški direktor VS-a je u vrijeme njezina odlaska iz firme izjavio, kako je s Karlie imao dugačak razgovor o njezinoj karijeri i da su se obostrano složili kako jednostavno uz fakultet nema dovoljno vremena ispunjavati sve obaveze koje dolaze s pozicijom “Anđelice” unutar Victoria’s Secret brenda. Prisjetimo se, Karlie je 2017. godine ponovno prošetala VS modnom pistom, unatoč unutarnjim kolebanjima, kako bi proslavila jubilarni šou.

 

 

Što je prava istina i je li Karlie promijenila priču zbog trenutno popularne teme feminizma i statusa žena? Vjerojatno nećemo saznati, no svakako je pohvalno što je poznata manekenka potvrdila kako je obrazovanje ipak važnija stavka od prezentiranja donjeg rublja široj publici.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Bijelo od glave do pete: look Karlie Kloss koji obožavamo

Ovaj all-white look sigurno ćemo rekreirati nekoliko puta ovog ljeta

Tko je nova ambasadorica Rihannine Savage x Fenty linije?

Talentirana ljepotica bit će zaštitno lice Rihannina brenda

Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

▲ Povratak na vrh