Kate Bosworth u crvenom od glave do pete

13.09.2018.

Predivna Kate Bosworth savršeno nosi crvenu boju

Poznata glumica Kate Bosworth pojavila se u prvom redu na reviji Rafa Simonsa za Calvin Klein, a poznata plavuša za ovu prigodu obojala je kosu u crveno.

A osim crvene kose, Kate je odabrala i crvenu odjevnu kombinaciju, točnije kožnu Calvin Klein košulju i hlače intenzivno crvene boje koji je kombinirala s bijelom torbicom i prozirnim cipelama.

Kate doista izgleda odlično u ovoj hrabroj odjevnoj kombinaciji i jedva čekamo vidjeti u kakvim ćemo je još izdanjima vidjeti na Tjednu mode u New Yorku.

Pročitajte i...

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh