Kate Middleton izdaje knjigu fotografija o pandemiji

29.03.2021.

Knjiga 'Hold Still' nastala je u suradnji ljubiteljice fotografije vojvotkinje od Cambridgea i National Portrait Gallery

Nakon princa Harryja, koji je napisao predgovor za knjigu ‘Hospital by the Hill’, namijenjenu djeci koja su u pandemiji izgubila roditelje, još jedna članica kraljevske obitelji postala je autorica u knjizi koja progovara o ovom razdoblju u ljudskoj povijesti.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, napisala je predgovor za knjigu naslova ‘Hold Still’. Baš kao što fotografi osobama ispred kamere običavaju na engleskom reći ‘Hold Still’, ova pandemija natjerala je cijelo čovječanstvo da ‘stoji mirno’, a inicijativa National Portrait Gallery i vojvotkinje koja voli fotografiju, pokazala je moć fotografije da dokumentira priče pojedinaca i značajne trenutke za obitelji i zajednice.

Za izložbu ‘Hold Still’ dobili su preko 31,000 prijava, a za knjigu je odabrano 100 fotografija, podijeljenih u 3 teme – pomagači i heroji, vaše novo normalno i dobra djela. Knjiga će biti u prodaji od 7. svibnja, a prihode će podijeliti National Portrait gallery i humanitarna organizacija Mind, posvećena brizi za mentalno zdravlje.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Potražite novi broj Storyja i ne propustite uzbudljive lifestyle priče!

Novi broj ekskluzivno donosi dirljive fotografije najvažnijeg dana ponosnih majki. Mali nasljednici Ane Brdarić Boljat, Marijane Batinić i Ive Šarić napravili su veliki životni korak i krenuli u prvi razred osnovne škole. Kako je protekao prvi dan i kako su se svi snašli u novim ulogama, pročitajte u Storyju.

Zašto lažne vijesti, mračne istine i teorije zavjere doživljavaju svoje zlatno doba?

Ptice ne postoje, zemlja je ravna ploča, koronavirus je urota Billa Gatesa kojom će nas pretvoriti u šišmiše, a Meghan Markle je robot. Čini se da teorije zavjere ovih dana doživljavaju svoje zlatno doba šireći se osobito među sve mlađim ljudima, a osim što potenciraju sukobe, šire paranoju i dezinformacije, ujedno rapidno uništavaju bliske međuljudske odnose. O čemu je riječ i kako se boriti s prodorom tih iščašenih paralelnih stvarnosti?

cosmopolitan

Koje štivo još ovog ljeta jednostavno ne smijete propustiti?

Tangerka, Gdje šuma susreće zvijezde, Knjiga jegulja, Čovječe, naljuti se, Za tvoje dobro, Prljave laži. To je šest super knjiga izdavačke kuće Stilus koje vas ovog ljeta čekaju kao DAR uz magazin Cosmopolitan! Potražite ljetno izdanje Cosmopolitana s poklonom – knjigom Stilus na kioscima

Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Meghaninih 40

Meghan Markle za svoj je 40. rođendan snimila video s komičarkom Melissom McCarthy kako bi promovirala inicijativu 40 x 40 čiji je cilj vraćanje žena koje su zbog Covid krize izgubile posao na tržište rada

U duhu svoje osnivačice, Chanel potiče nove generacije umjetnika

'Umjetnost i kultura nisu luksuz - svi imaju pravo na ljepotu'

▲ Povratak na vrh