Katy Perry otkrila koja će celebrity prijateljica biti kuma njezinom djetetu

17.07.2020.

Katy Perry je u visokom stupnju trudnoće i dok točan datum nije poznat, znamo da se beba očekuje u kolovozu. Tata Orlando Bloom ponosan je na svoju zaručnicu i rekao je kako odlično podnosi trudnoću, a da nema velikog trbuha, nitko niti ne bi primjetio da je u drugom stanju.

Sretni par čeka djevojčicu, a nedavno smo saznali i kome su namjenili ulogu kume. Riječ je o slavnoj “Prijateljici” Jennifer Aniston, a Katy je navodno s njom vrlo bliska već cijelo desetljeće.

U danima karantene poznate su prijateljice bile velika podrška jedna drugoj, a Jennifer je presretna da su izabrali upravo nju. Ovo joj neće biti prvo kumče, naime kuma je i kćeri Courtney Cox, 16-godišnjoj Coco.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Tko je Jennifer Aniston naredio da izgubi 13 kilograma prije uloge u "Prijateljima"?

Detalji iz knjige "Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era"

Over 50 & fabulous!

U Hollywoodu je ostalo malo žena poput Sandre Bullock, Halle Berry i Jennifer Aniston, glumica koje su prošle pedesetu, izgledaju sjajno, a pritom još uvijek mogu namignuti ili podići obrvu (sve ostale je “zamrznuo” botoks). Osim fantastičnog izgleda, ove žene imaju sjajne karijere, fajterski duh i pravo su nam vrelo inspiracije. Evo njihovog “recepta” za mladolikost…

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

▲ Povratak na vrh