Kćer Toma Cruisea i Nicole Kidman napisala pismo o njenom životu uz scijentologiju

29.03.2019.

Njihova najstarija posvojena kćer detaljno opisuje svoje putovanje putem email newslettera

Tom Cruise i Nicole Kidman, u 90-ima su posvojili dvoje djece i jedno od njih Isabella navodno pomaže crkvi scijentologije da regrutira nove članove. U pismu koje je napisala posebno zahvaljuje svom ocu, Tomu Cruiseu, ali ne spominje majku Kidman, koja nije član Scientologije.

 

 

Isabella je navodno napisala e-mail newsletter za Scientologiju u Londonu koji detaljno opisuje njezino teško, ali naizgled zadovoljavajuće putovanje kako bi postala “revizor”- Kako opisuje scijentološka internetska stranica, “[Crkva] pruža precizan put kojim svaki pojedinac može hodati točno uz put do viših stanja duhovne svijesti. ‘

 

 

Isabella, koja sada ima 26 godina, piše o tome kako je njezin posljednji napredak u Crkvi bio transformativan za nju.

“Postala sam ona dosadna djevojka u organizaciji koja bi beskrajno govorila o tome kako je nevjerojatna obuka i fenomenalna praksa,” piše mladi član crkve, nastavljajući. “To je težak posao. To je mnogo truda. To je nekoliko slomova i trčanje u kupaonicu s mini epizodama, ali vrijedi. To je dar za sebe i mnoge druge.”

 

 

Nije jasno je li Bella u kontaktu sa svojom majkom glumicom, koja je prošle godine o svojoj usvojenoj djeci izjavila (ima dvoje biološke djece s mužem Keithom Urbanom): ‘Oni su odrasli. Oni su sposobni donositi vlastite odluke. Oni su napravili izbor da budu scijentolozi i kao majka, moj je posao da ih volim.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh