Keira Knightley zna kako nositi trendi ledeno plavu boju

31.10.2018.

Poznata glumica odlično nosi boju sezone

Keiru Knightley najčešće viđamo u Chanel kreacijama koje joj odlično stoji, ali posebno nas veseli kada se na crvenom tepihu pojavi u nekom drugom brendu posebice kada je riječ o haljini u odvažnoj boji sezone.

Na  2018 Harper’s Bazaar Women of the Year Awards glumica se pojavila u elegantoj ledeno plavoj Givenchy haljini koju smo nedavno vidjeli na reviji u Parizu. Asimetrični kroj haljine predivnoj glumici stoji kao saliven, a jednostavan make-up i ravna kosu odlično su upotpunili kombinaciju.

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh