Kendall Jenner odlično nosi trendi žutu

18.11.2018.

Elegantna i zakopčana do grla

Najelegantnija pripadnica klana Kardashian-Jenner zahvaljujući svojoj savršenoj liniji uvijek izgleda elegantno, a pomaže i to što nije sklona napadnom odijevanju.

Žuta haljina, u kojoj je primijećena na odlasku s Adidasovog eventa u Londonu, odlično paše uz njenu tamnu kosu. Za razliku od svojih sestara, koje poprsja uvijek guraju u prvi plan, Kendall je doslovno zakopčana do grla. U njenom slučaju u prvi plan dolaze dugačke elegantne noge. Kako bi ih dodatno istaknula uz žutu haljinu je odlučila kombinirati sandale s prozirnim remenčićima.

Haljina iz Dundas SS19 kolekcije uparena Yeezy PVC sandalama i dijamantnim naušnicama koje potpisuje Le Vian savršenstvo su kojem je teško tražiti mane.

 

 

Piše: V.S.

Foto:Profimedia

Pročitajte i...

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Kendall je radikalno promijenila boju kose!

Nikad kraja zanimljivim novostima iz Kardashian-Jenner klana

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

▲ Povratak na vrh