Je li tjeskoba pravi razlog zašto Kendall nema na modnim revijama?

09.09.2019.

U ovoj epizodi "Što brine Kendall?"

Kendall Jenner bi se uskoro mogla vratiti na pistu nakon što je prevladala iscrpljujuću tjeskobu oko sudjelovanja na Tjednima mode i izjave zbog koje je u sekundi postala najomraženija među manekenkama. Prisjetimo se, Kendall je izjavila kako je uvijek imala sreću što ne mora raditi 30 modnih revija kao ostale manekenke i time uvrijedila svoje kolegice koje često ne dolaze iz dobrostojećih obitelji i nemaju taju luksuz biranja za koga će i kad šetati na reviji.

 

Tijekom rujna na NYFW-u, 23-godišnjakinja je razgovarala s američkim ELLE časopisom o mogućnosti pridruživanja prijateljima Gigi i Belli Hadid na pisti te kako je naučila upravljati tjeskobom koju osjeća u situacijama pod velikim pritiskom. “Osjećam da kad hodam pistom – to kažem iz iskustva – samo razmišljam: “Šetaj ravno! Hodaj ravno! “- i pokušavam se usredotočiti na to. Pogotovo, jer sam znala biti stvarno nervozna kad bi poznavala ljude u publici.”, izjavila je Kendall.

 

 

Mjesecima nakon što Kendall Jenner nije uspjela proći ni na jednoj od reviji jesen/zima 2019. u New Yorku zbog, kako tvrdi, svog iscrpljujuće tjeskobe, supermodel je nagovijestio povratak na modne piste u skoroj budućnosti. No, javnost još uvijek nije sigurna je li razlog njezinog odsustva bila tjeskoba ili posljedica izjave kojom je naljutila pola manekenskog svijeta.

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Nova kolekcija Gabriele Hearst inspirirana je sveticom i božanstveno je chic

Prije premijere Gabrieline kolekcije za modnu kuću Chloé u ožujku, imali smo prilike vidjeti njenu najnoviju kolekciju za vlastitu modnu marku

5 zapaženih trendova na tjednu mode u New Yorku

Ready-to-wear tjedan mode u New Yorku je u punom jeku, a mi smo već prepoznali par vodećih trendova za jesen i zimu

Kako nositi kravlji uzorak?

Neočekivani životinjski print na modnim pistama

▲ Povratak na vrh