Kensingtonska palača prekinula šutnju o lažnoj priči o Meghan Markle i princu Harryju

03.03.2019.

Palača se ponovno oglasila o lažnim navodima

Kensingtonska palača učinila je nešto što nije učinila već nekoliko mjeseci: Izdala izjavu o lažnoj priči koja kruži o Meghan Markle i princu Harryju.

 

 

Vanity Fair izvijestio je prije nekoliko dana da Meghan i Harry planiraju odgajati svoje dijete u “gender-fluid” okruženju. Glasnogovornik palače rekao je danas za časopis Hello! da je “ova priča potpuno netočna.”

“Gender fluid” relativno je novi izraz koji se koristi za rodnu fluidnost, odnosno za osobe koje se odluče ne poistovjećivati se s rodnim stereotipima.

 

 

Posljednji put kad je Palača komentirala lažnu priču o Meghan, bilo je početkom prosinca. Tada je Buckinghamska palača komentirala priču iz časopisa The Sun u kojoj se navodilo da je Kate “ošamarila” Meghan i rekla joj da “ne omalovažava” članove Kateinog tima u Kensingtonskoj palači. “To se nikada nije dogodilo”, izjavili su iz palače.

Meghan će roditi svoje prvo dijete krajem travnja ili početkom svibnja. I unatoč izvješćima o tome kako se za dijete priča da je dječak, to su još uvijek samo nagađanja.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

▲ Povratak na vrh