Kim Cattrall se vraća u ulogu Samanthe Jones

Kim Cattrall
14.11.2016.

Glumica je na svom Twitteru (možda) potvrdila glasine o spin-off seriji o životu legendarne Samanthe Jones iz "Seksa i grada"

Neprekidne spekulacije oko nastavka snimanja “Seksa i grada” svako toliko dobiju neku vrstu potvrde. Posljednja među njima došla je direktno s Twittera glumice Kim Cattrall koju pamtimo po neponovljivoj ulozi Samanthe Jones, njujorške PR stručnjakinje s nepostojećim seksualnim inhibicijama.

Priča ide ovako: ovoga vikenda televizijska voditeljica Wendy Williams u svojoj emisiji diskutirala je o glasini prema kojoj bi HBO uskoro trebao započeti snimanje spin-off serije čija bi se radnja fokusirala na gospođicu Jones. I to bi sve ostalo na razini trača da sama Cattrall nije posegnula za društvenim mrežama kako bi (možda) potvrdila nagađanja.

“Tako sam počašćena i raznježena @WendyWilliams. Jedva čekam vratiti se poslu nasmijavanja sviju vas! Držite fige” – napisala je Cattrall.

Znači li to da ona zna nešto što mi ne znamo ili samo da i ona želi ono što mi priželjkujemo već 12 godina (otkada se zadnja sezona emitirala jer filmovi se ne računaju)?

Držimo fige!

via GIPHY

 

Piše: N.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Drži nas na ledu: Chris Noth na glasine o vraćanju u 'Seks i grad' odgovorio u stilu Mr. Biga

Baš kao Carrie Bradshaw u svim sezonama, pokušavamo dešifrirati ambivalentne poruke Mr. Biga

Doznali smo kako će u rebootu objasniti zašto Samanthe nema u 'Seksu i gradu'. Već nam nedostaje...

Naslov 'And Just Like That...' kojim je najavljeno novo poglavlje slavne serije objašnjava antiklimaktičan razlog zbog kojeg Samantha više nije dio slavne četvorke

'Seks i grad' bez Samanthe je samo 'grad'. Želimo li zaista najavljeni reboot?

Kao i mnoge veze koje smo pratile u seriji, možda bi bilo bolje da ostavimo ovu ljubav u prošlosti dok još imamo lijepa sjećanja…

Službena vijest koja popravlja početak 2021.: "Seks i grad" vraća se s 10 novih epizoda!

Potvrđeni povratak na male ekrane potaknuo oduševljenje fanova, ali i tračeve

Gdje su danas glavni frajeri iz “Seksa i grada”?

Bili smo ludi za njima, a ponekad i zbog njih, zajedno s glavnim junakinjama kultne serije. Evo što danas radi Mr. Big , kako nakon dvadeset godina izgleda seksi hunk Smith Jarrod, koga ljubi romantični Aidan (John Corbett) i kako sijede stoje Steveu Bradyju …

▲ Povratak na vrh