Kim Cattrall se vraća u ulogu Samanthe Jones

Kim Cattrall
14.11.2016.

Glumica je na svom Twitteru (možda) potvrdila glasine o spin-off seriji o životu legendarne Samanthe Jones iz "Seksa i grada"

Neprekidne spekulacije oko nastavka snimanja “Seksa i grada” svako toliko dobiju neku vrstu potvrde. Posljednja među njima došla je direktno s Twittera glumice Kim Cattrall koju pamtimo po neponovljivoj ulozi Samanthe Jones, njujorške PR stručnjakinje s nepostojećim seksualnim inhibicijama.

Priča ide ovako: ovoga vikenda televizijska voditeljica Wendy Williams u svojoj emisiji diskutirala je o glasini prema kojoj bi HBO uskoro trebao započeti snimanje spin-off serije čija bi se radnja fokusirala na gospođicu Jones. I to bi sve ostalo na razini trača da sama Cattrall nije posegnula za društvenim mrežama kako bi (možda) potvrdila nagađanja.

“Tako sam počašćena i raznježena @WendyWilliams. Jedva čekam vratiti se poslu nasmijavanja sviju vas! Držite fige” – napisala je Cattrall.

Znači li to da ona zna nešto što mi ne znamo ili samo da i ona želi ono što mi priželjkujemo već 12 godina (otkada se zadnja sezona emitirala jer filmovi se ne računaju)?

Držimo fige!

via GIPHY

 

Piše: N.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Stiže nova stylish rom com serija snimljena à Paris

Kreator serije potpisuje i 'Seks i grad', a sa sobom dovodi pripadajuću kultnu kostimografkinju koja je radila i na filmu 'Vrag nosi Pradu'… Ukratko, očekujemo modni overload!

Candice Bushnell priprema seriju "Seks i grad" s ženama u pedesetim i šezdesetim godinama života

Možda se "Seks i grad 3" nikada neće dogoditi, ali nova serija je u izradi

Kako rekreirati stil Carrie Bradshaw?

U čast 20. godišnjice serije "Seks i grad" otkrivamo vam kako danas rekreirati stil Carrie Bradshaw

Gdje su danas muškarci iz serije "Seks i grad"?

Iako su u seriji glavni likovi bile četiri žene, veliki dio radnje (možda i preveliki?) se vrtio oko njihovih odnosa s muškarcima. Neke smo voljeli više, neke manje, a sada smo se zapitali gdje su danas, 20 godina kasnije?

10 činjenica koje niste znali o seriji “Seks i grad”

Prošlo je gotovo 14 godina otkad je slavna serija prestala s emitiranjem, no iz godine u godinu saznajemo neke nove činjenice o njoj

▲ Povratak na vrh