Kim i Khloé Kardashian priznale kako su ukrale par Dior sunčanih naočala

09.04.2019.

Nije uvijek sve bilo med i mlijeko...

Šalimo se, sestrama Kardashian je uvijek sve bilo nadohvat ruke, nisu nikad patile od financijskih problema. No, čini se kako ni to što si mogu priuštiti cijelu Diorovu kolekciju triput, nije bilo dovoljno da se sestre ne okušaju u krađi.

 

 

Naime, Khloe i Kim su priznale kako su kad su bile na obiteljskom putovanju na Havajima odlučile uzeti par sunčanih naočala iz Diorove trgovine u kojoj u tom trenutku nikoga nije bilo. Vjetojatno vođene onom starom, “što je na stolu, ponuđeno je”, nadodale su kako nisu znale gdje je prodavačica, no kako se trgovina nalazila u pustoši pa su računale kako naočale neće nedostajati nikome.

 

 

Kim kaže kako su bile baš slatke i morala ih je imati. Često ih je nosila i još uvijek ih ima kod sebe. Cijela priča joj je bila smiješna, vjerojatno je i prodavačici bila jednako simpatična koja je morala objasniti poslovođi kako su joj sestre Kardashian ukrale par naočala.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh