Kim Kardashian bez šminke na naslovnici?

Kim za Vogue Espana
20.07.2015.

Jedna sasvim drugačija naslovnica za reality starletu

Nakon neočekivano provokativne naslovnice, koju je za Rolling Stone snimio Terry Richardson, Kim Kardashian se ponovno primirila i fanovima putem Instagrama najavila sasvim drugačiju naslovnicu za španjolski Vogue.

Za razliku od pin-up imidža za Rolling Stone, Kim je ovaj put pozirala bez šminke i oduševila prirodnom ljepotom. U intervjuu za španjolsko izdanje, otvoreno je progovorila o preobrazbi Caitlyn Jenner, svojoj kćeri North te drugoj trudnoći.

Otkrila je kako je na ovogodišnjem MET balu bila vrlo nervozna jer se bojala kako će transparentna haljina otkriti njen trudnički trbuščić. Uz to, Kim je tada bila u drugom mjesecu trudnoće i prolazila uobičajenu fazu mučnina pa nije bila sigurna kako će sve to odraditi. Na njenu sreću, nitko ništa nije primijetio te je tajnu uspjela sačuvati još neko vrijeme.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

▲ Povratak na vrh