Kim Kardashian je otpratila sve prijatelje i obitelj na Instagramu

26.04.2019.

Što se sprema?

Kada neki celebrity odluči nikoga ne pratiti na Instagramu, to je najčešče jer sprema neku veliku objavu, kao što su to svojevremeno napravile Taylor Swift i Blake Lively. Danas je Kim K krenula njihovim stopama i otpratila apsolutno sve osobe i račune koje je pratila, uključujući i one njezinih sestara i majke.

 

 

Radi li se o lukavom marketingu? Čini se da ne. Ili možda, da? S klanom Kardashian se nažalost nikad ne zna. No, ono što znamo će vas sigurno nasmijati. A to je da je Kim sve račune otpratila greškom. Starleta nije namjeravala nikoga otpratiti, nego joj se to slučajno dogodilo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 21, 2019 at 1:07pm PST

Pogrešku je odmah krenula ispraviti te trenutno prati 72 osobe, kojih se uspjela sjetiti, jer kako je sama objavila na Twitteru ne može se sjetiti svih ljudi koje je pratila.

Moramo priznati da nam se ovo čini kao drastičan način za otpratiti jednu osobu bez da se ona naljuti.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

▲ Povratak na vrh