Kim Kardashian West objasnila kakav je njezin odnos sa surogat majkom njezine djece

04.04.2019.

Reality zvijezda je progovorila o iskustvu

Nakon teških trudnoća s North i Saintom, Kardashian je odlučila zaposliti surogat majku za svoju kćer Chicago i za njenog još nerođenog dječaka ove godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 17, 2019 at 2:28pm PST

 

Sada, majka troje djece je progovorila o svom odnosu sa svojim drugim surogatom – rijetki komentar o tom pitanju jer je 38-godišnjakinja otišla u velike duljine kako bi osigurala privatnost i za njezinog prvog i za drugog surogata.

 

 

“To je sigurno drugačije iskustvo, situacija je drugačija”, objasnila je Kim Entertainment Tonight. Volim surogat majku moje djece, imamo stvarno dobar odnos. Stvarno joj vjerujem i definitivno vidim, kada da sam prvi put prošla kroz to, bila sam malo više zabrinuta, i još više sam slala poruke i zvala, ali osjećam da je to stvarno osoba od povjerenja i doista joj vjerujem.

“Dakle, osjećam se stvarno smireno i opušteno”, nastavila je. “Ne znam je li to jer se radi o našeom četvrtom dijetetu ili jer smo već prošli kroz to iskustvo, no sa svakim dijetetom smo sve mirniji.”

Kim Kardashian West je prethodno objasnila kako joj teško pada to što ne može sama proći kroz to iskustvo, unatoč iznimno teškim trudnoćama.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh